Ontdek maandelijks de nieuwste cosmetica

19 september 2012

Deauty

Weet jij nog welke lippenstift, foundation en dagcrème je moet gebruiken? Er verschijnen zoveel nieuwe cosmeticaproducten op de markt dat het je niet makkelijk wordt gemaakt, maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen dankzij Deauty.

Het Belgische Deauty denkt namelijk de oplossing voor je luxeprobleem gevonden te hebben. Ze selecteren iedere maand vier tot zes nieuwe producten, stoppen ze in een mooi doosje en bezorgen jou het hele pakket voor 15 euro per maand. Zo kan jij de nieuwe producten eerst uittesten en weet je meteen of het geschikt is voor jouw huidtype.

Deauty biedt niet alleen de bekende cosmeticamerken zoals Clarins, Clinique en Biotherm aan, ze breiden hun aanbod ook uit met kleinere merken en nieuwe trends.

Interessante korting voor Libelle lezeressen op Shedeals.be

Het ideale pakket voor Moederdag

Verwen je mama met het Libelle moederdagverwenpakket

Moederdag is het moment om je mama eens goed in de watten te leggen. Eigenlijk zou je dit zelfs iedere dag moeten doen! Omdat we weten hoe moeilijk het is om het perfecte cadeautje voor Moederdag te vinden, hebben we speciaal voor jou het Libelle Moederdagverwenpakket in de aanbieding. Dankzij Shedeals betaal je slechts € 29,95 i.p.v. € 118,36!

Tijdelijk voor maar € 29.95 € 118.36 Nu kopen

reacties

reageer ook »

Reageer ookDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten