Ontdek maandelijks de nieuwste cosmetica

19 september 2012

Deauty

Weet jij nog welke lippenstift, foundation en dagcrème je moet gebruiken? Er verschijnen zoveel nieuwe cosmeticaproducten op de markt dat het je niet makkelijk wordt gemaakt, maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen dankzij Deauty.

Het Belgische Deauty denkt namelijk de oplossing voor je luxeprobleem gevonden te hebben. Ze selecteren iedere maand vier tot zes nieuwe producten, stoppen ze in een mooi doosje en bezorgen jou het hele pakket voor 15 euro per maand. Zo kan jij de nieuwe producten eerst uittesten en weet je meteen of het geschikt is voor jouw huidtype.

Deauty biedt niet alleen de bekende cosmeticamerken zoals Clarins, Clinique en Biotherm aan, ze breiden hun aanbod ook uit met kleinere merken en nieuwe trends.

Interessante korting voor Libelle lezeressen op Shedeals.be

Gratis anti-frizz melk van L’Oréal

Bescherm je lokken met het Solar Sublime gamma van L'Oréal

Na een dagje zonnen moet je niet alleen je huid maar ook je haar verzorgen. Het Solar Sublime gamma van L’Oréalis daar ideaal voor!Via Shedeals krijg je nu een anti-frizz beschermende melk gratis bij aankoop van een shampoo en haarmasker in een L’Oréal Professioneel haarsalon.

Tijdelijk voor maar € 0.00 € 0.00 Nu kopen

Advertentie

reacties

reageer ook »

Reageer ookDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten