Creatief

Filmpje: maak een mandje uit watermeloen

Boost de fertiliteit van je man

Niets zo verfrissend als een sappige watermeloen bij warm weer, toch? In dit filmpje ontdek je hoe je dit fruit nog origineler kan serveren. Maak heel eenvoudig een échte fruitmand. Je vrienden en familie zullen versteld staan van jouw snijwerk.

Lees meer »

Creatief

DIY : Tegel in mozaïek

diy tegel

Wat geef je cadeau als je bent uitgenodigd voor een tuinfeest ? Een tegel in mozaïek ! Leer in enkele simpele stappen hoe je dit origineel cadeautje kan maken...

Lees verder »

Vrije tijd

Leuk recycleren

wc-rol

Iedereen heeft wel ergens een lade in huis waar alle spullen door elkaar liggen. Kabels in de war, alles is op een hoopje bij elkaar gepropt en nu vind je niets meer terug. In Snel Gefixt geven Yuri en Dries je handige tips zodat je niet enkel efficiënt opruimt, maar ook recycleert.

Klik hier voor de tips »

Vrije tijd

Creatief met de diepvriezer

HSH diepvriezer

Iedereen heeft een diepvriezer in huis die we vol steken met ijs, restjes van saus en soep en allerlei diepvriesproducten. Maar wist je dat je je diepvriezer op een creatievere manier kan gebruiken? Dries en Yuri bedachten voor Home Sweet Home enkele leuke trucjes! 

Ontdek het hier! »

Vrije tijd

Zo maak je komaf met rommelige kasten

Yuri en Dries

Veel kleren maar geen grote kleerkast? Rondslingerende kabels en lades waar je niets in terugvindt? Yuri en Dries bewijzen dat je niet veel nodig hebt om alles weer op orde te krijgen. Met enkele eenvoudige tips helpen ze je om je spulletjes beter te organiseren.

Benieuwd? Lees snel verder! »


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten