Creatief

DIY: je eigen ballenspel

DIY: ballenspel

Heb jij thuis nog een grote kartonnen doos staan en zijn je kinderen gek op balspelletjes? Dan is dit zelfgemaakte spel zeker iets voor jou en je kroost!

Lees meer »

Creatief

DIY: ijsjesslinger

Stap 5: Hang je slinger op!

Verjaart binnenkort een van je kapoenen en heb je nog geen leuke slinger om tijdens het feestje op te hangen? Deze maak je gemakkelijk zelf met wat wol, een eierdoosje en een likje verf!

Lees meer »

Creatief

DIY: pomponnetje

DIY: pompon

Met wol kan je heel leuke dingen maken. Zo ook een schattig pomponnetje! En daar heb je helemaal geen pomponmaker voor nodig, je maakt het gemakkelijk zelf!

Lees meer »

Creatief

DIY: leuke prikbordjes

Stap 5: Prik er foto's of lijstjes op

Kan je interieur wel wat opgeleukt worden en heb je bovendien nog nood aan een prikbord? Met deze leuke exemplaren sla je twee vliegen in een klap!

Lees meer »

Creatief

DIY: 3D verjaardagskaart

3D verjaardagskaart

Samen knutselen met de kinderen is altijd fijn! Verjaart er bovendien een vriendje binnenkort, dan maken jullie samen toch gewoon een leuke verjaardagskaart? Makkelijk, snel én origineel!

Lees meer »

Creatief

DIY: je zelfgemaakte tas van een oude T-shirt

T-shirt tas

Heb jij oude T-shirts die er niet verkeerd uitzien maar waarvan je weet dat je ze toch nooit meer aandoet? En bovendien zin om de handen uit de mouwen te steken en te knutselen? Met deze tutorial maak jij van je oude T-shirt je eigen hippe tas!

Lees meer »

Creatief

DIY: boom van wattenstaafjes

knutselboom

Zin om samen met je kids te knutselen en allesbehalve tijd om daar nog heel wat materiaal voor in huis te halen? Voor deze kleurrijke boom heb je ongetwijfeld al alles in huis en staat je namiddag garant voor heel wat plezier!

Lees meer »

Creatief

Zo werk je die rommel weg!

Rommelige kast

Je hebt tonnen rommel liggen die je maar al te graag de deur uit wilt hebben, maar waar je maar niet de tijd voor lijkt te vinden. Of je hebt het gewoon moeilijk met het weggooien zelf? Met deze tips maak je het een pak makkelijker voor jezelf.

Lees meer »

Creatief

Fototips voor een geslaagd album

libelle photobox gratis fotoalbum

Je vakantie is voorbij en je hebt heel wat leuke foto's gemaakt. Tijd om aan dat album te beginnen dan! Al hou je best even rekening met deze tips en kom je zo tot een beeldig resultaat.

Lees meer »

Creatief

DIY: je eigen frisse body butter

body butter

Niets zo makkelijk als je eigen body butter maken! Bovendien zijn deze hydraterende crèmes niet altijd even goedkoop, dus waarom de handen niet snel uit de mouwen steken en onze eigen body butter tevoorschijn toveren? Gebruik hem voor je dagelijkse hydratatie of wanneer je je benen scheert!

Lees meer »

Creatief

DIY: washitape fotolijst

washitape fotokader

Geen plaats meer op je kasten om die leuke vakantiefoto's neer te zetten, maar wil je ze toch een speciaal plaatsje geven? Plak je foto's gewoon op je muur en omkader ze met een kleurige washitape. Makkelijk, snel en opvallen zullen ze zeker!

Lees meer »

Creatief

Overal plezant zo'n plant!

Kamerplant

Een groentje in elke kamer van je huis is een superidee, want het brengt gezelligheid én is gezond. Maar waar zet je die orchidee of sanseveria eigenlijk het best?

Lees meer »


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten