Libelle & Levis

DIY: origineel hoofdeinde voor je bed

Levis
Wat dacht je van een zelf geschilderd hoofdeinde voor je bed? Creëer op een makkelijke en eenvoudige manier een blikvanger in je slaapkamer. Met deze vijf stappen wordt het een fluitje van een cent! 
Zo doe je dat! »

Libelle & 2dehands.be

4 tips om spulletjes te kopen en verkopen op 2dehands.be

2dehands.be
Zoek je al een tijdje naar een koper voor je mooie tafel of ben je zelf op zoek naar een tweedehands fiets? Kijk dan vlug online! Op 2dehands.be kun je makkelijk, snel en gratis je spulletjes verkopen. Wij geven nog vier praktische tips mee om veilig te kopen en verkopen. Zeker het proberen waard!
Lees de tips hier »

Creatief

Filmpje: tekenen in 3D

3doodler

Teken of knutsel je graag in je vrije tijd? Wat dacht je dan van een originele 3D pen waarmee je létterlijk kan tekenen in de lucht? Creëer eenvoudig voorwerpen, decoratiestukken of juweeltjes bij jou thuis.   

Dat wil ik eens uitproberen! »

Creatief

Creatief: vakantie in een potje

zand

Denk jij ook graag terug aan die ene topvakantie? Stal je mooiste vakantiesouvenirs uit en geniet nog maanden na van je reis! Goedkoop, eenvoudig en origineel als decoratie in huis. 

Hoe moet het? »

Creatief

Filmpje: maak een mandje uit watermeloen

watermeloen

Niets zo verfrissend als een sappige watermeloen bij warm weer, toch? In dit filmpje ontdek je hoe je dit fruit nog origineler kan serveren. Maak heel eenvoudig een échte fruitmand. Je vrienden en familie zullen versteld staan van jouw snijwerk.

Zo doe je dat! »

Creatief

DIY : Tegel in mozaïek

diy tegel

Wat geef je cadeau als je bent uitgenodigd voor een tuinfeest ? Een tegel in mozaïek ! Leer in enkele simpele stappen hoe je dit origineel cadeautje kan maken...

Lees verder »

Vrije tijd

Leuk recycleren

wc-rol

Iedereen heeft wel ergens een lade in huis waar alle spullen door elkaar liggen. Kabels in de war, alles is op een hoopje bij elkaar gepropt en nu vind je niets meer terug. In Snel Gefixt geven Yuri en Dries je handige tips zodat je niet enkel efficiënt opruimt, maar ook recycleert.

Klik hier voor de tips »

Vrije tijd

Creatief met de diepvriezer

HSH diepvriezer

Iedereen heeft een diepvriezer in huis die we vol steken met ijs, restjes van saus en soep en allerlei diepvriesproducten. Maar wist je dat je je diepvriezer op een creatievere manier kan gebruiken? Dries en Yuri bedachten voor Home Sweet Home enkele leuke trucjes! 

Ontdek het hier! »


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten