Ilse kookt op de Libelle Winterfair

Door De Redactie

Onze chef Ilse komt ook dit jaar naar de Winterfair! Ze maakt elke dag lekkere hapjes en feestelijke gerechten klaar in het kooktheater.  Hierbij krijgt ze het gezelschap van onder meer gastchefs Sofie Dumont, Albert Verdeyen, Geena Lisa en nog vele anderen!

Dit jaar komt Ilse D’Hooge in het kooktheater diverse heerlijke aperitiefhapjes maken met Rougette Ovenkaas. Ovenkaas is een perfect ingrediënt voor feestelijke hapjes in een winterse sfeer: warm, gemoedelijk en smaakvol. De ovenkazen van Rougette zullen ook ter plaatse verkrijgbaar zijn op de stand.

 

Al nieuwsgierig? Je mag je verwachten aan deze recepten:

  • Brochetten van peren met Gandaham en ROUGETTE Ovenkaas

 

  • Rougette ovenkaas hapjes: Gefrituurde Rougette ovenkaas driehoekjes & gevulde dadels met Rougette en pitachenootjes

 

Je kan Ilse zien koken haar prachtige keuken van Kovéra. Hierbij krijgt ze het gezelschap van onder meer gastchefs Sofie Dumont, Albert Verdeyen, Geena Lisa en nog vele anderen!

Ben jij ook benieuwd naar deze lekkere hapjes? Koop snel je ticket op www.libellewinterfair.be en kom zeker langs op ons Libelle Kooktheater en doe tonnen inspiratie op. En er mag natuurlijk ook… geproefd worden! Elke dag vind je Ilse D’Hooghe om 11 en 16 uur.

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."