Vrije tijd

Filmpje: knappe kerstboomservetten

boomservetten

Probeer je elk jaar opnieuw tevergeefs de servetten op de feesttafel in een leuk vormpje te vouwen? Dankzij dit filmpje lukt het deze keer wél. En dan nog in de vorm van een kerstboom!

Lees meer »

Libelle Lekker

Filmpje: je eigen koekjesmix

Koekjesmix

Heb je een favoriet koekjesrecept? Stop alle droge ingrediënten in een mooie pot, doe er een mooi lintje omheen en je hebt een origineel kerstgeschenkje. Bekijk het fimpje en ga aan de slag.

Maak de koekjesmix! »

Libelle Lekker

De gloednieuwe Libelle keukencollectie

Libelle keukencollectie

Een gerecht serveren op een mooi bord, doet de smaak nóg meer eer aan. En koken met handige keukenhulpjes is des te leuker. Ontdek onze Libelle keukencollectie om het in je keuken nog wat vrolijker te maken.

Lees meer »

Libelle Lekker

5 heerlijke kerstmenu's

tarbot met wijnsaus en kruidenkrokantje

Kerst, dat is allemaal samen rond de tafel. Maar wat eten we dit jaar? Altijd weer een moeilijke keuze. Met deze vijf suggestiemenu's (kindvriendelijk, klassiek, snel, budgetvriendelijk en voor veggies) ben je er snel uit.

 

Klik door voor de menu's »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Lekker veggie aan de feesttafel

Gegrilde groenten met kastanjes en blauwe kaas

Heb je straks een vegetariër aan de feestdis en weet je niet zo goed wat klaar te maken? Wij verzamelden wat feestelijke recepten zonder vlees en vis, van hapje tot hoofdgerecht.

Lees meer

Libelle Lekker

Exlusieve aanbieding: de Libelle receptenbox

Libelle receptenbox

De Libelle receptenbox mét 50 receptfiches van Libelle tv-koks Ilse en Leila is vanaf nu te koop bij Standaard Boekhandel en Fun voor maar € 9,95. Om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Aan jou de keuze!

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten