Libelle Lekker

Lekkere patatjes op het menu: altijd anders, nooit saai

Allemaal patatjes

Doordeweeks of feestelijk, aardappelen kunnen echt elke dag. Allemaal patatjes! bevat 66 recepten, waarin alle mogelijk bereidingswijzen aan bod komen: stoven, bakken, grillen, frituren, of goudgeel laten gratineren in de oven. Hun pure smaak proef je als je ze kookt of stoomt, maar ze doen het ook goed in soep, salades, puree of stoemp. Makkelijk en snel, niet duur én gezond: deze patatjes hebben het allemaal.

Lees meer »

Libelle Lekker

Pizza & pasta: 66 recepten die iedereen lust

Pizza en pasta

Makkelijk en snel, lekker en niet duur, en altijd anders. Pizza's en pastagerechten hebben het allemaal. Ze zijn redders in nood als je 's avonds weinig tijd hebt om te koken, ze stelen de show op een ongedwongen feest, want jong en oud is er dol op.

Lees meer »

Libelle Lekker

Nieuw! Het eerste kookboek van Libelle-chef Ilse

Ilse kookt kookboek

Libelle-chef Ilse bundelde 100 makkelijke recepten voor elke dag in één kookboek. Het resultaat is een handige inspiratiebron om elke dag iets lekkers op tafel te toveren. De gerechten worden ook geïllustreerd met prachtige foto's om het jou makkelijker te maken. Haal dit boek nu in huis voor maar € 24,99 en probeer het meteen uit.

Voor maar € 24,99! »

Libelle Lekker

Mmm... gezonde lollies maak je zo!

watermeloen

Om te vermijden dat jouw lievelingen zich een hele dag volproppen met snoepgoed, gingen wij op zoek naar een gezonde zomersnack. En die vonden we, want wat dacht je van een fruit-lollie? Het is klaar in een wip en oogt bijzonder aantrekkelijk. Op zo'n vrolijk stokje lust iedereen fruit! Ja, zelfs je kids.

Bekijk hier onze favoriete fruitlollies! »

Libelle Lekker

Achter de schermen bij Libelle-chef Ilse

Ilse en Isabella

Deze week kookt Libelle-chef Ilse D'hooge samen met een echte Italiaanse mama: Isabella Cozzi. Zij leert Ilse hoe je zelf de lekkerste verse pasta maakt en aanvult met eenvoudige maar overheerlijke pastasauzen. Wij tonen je een exclusieve blik achter de schermen van deze culiproductie.

Lees meer »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Proef van de Nationale Mosselweek

Mosselweek

De Nationale Mosselweek van 22 tot en met 26 september is hét moment om de oogst Zeeuwse mosselen te proeven. Een hele week lang doorkruist oldtimer mosseltruck Vlaanderen en worden voorbijgangers op smaakvolleg gerechtjes getrakteerd.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 8 t.e.m. 12 september

Ilse Kookt

Kijk je al vol heimwee terug naar de zomer? Libelle-chef Ilse ook. Daarom kookt ze deze week heerlijke gerechten met een zuiderse toets. Smaakt net als op vakantie!

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 1 t.e.m. 5 september

Ilse Kookt

Voor de start van het nieuwe schooljaar maakt Ilse heerlijke gerechten klaar. Chocolademousse met kattentongen voor de studenten (én hun ouders), pladijs met garnaalsalade, eitjes met kaassaus. Krijg je er al zin in? Ontdek dan hier haar eenvoudige recepten.

Lees meer

Libelle Lekker

Mosselen, lekker én gezond?

mosselen

Het mosselseizoen is aangebroken, de eerste Zeeuwse exemplaren zijn geproefd én goedgekeurd. Ben je ook zo dol op een dampende pot van deze zilte weekdiertjes? Met een bordje frietjes erbij en een toefje mayonaise? Lekker! Maar zijn mosselen ook gezond?

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten