Libelle Lekker

30 hartverwarmende gratins

Pocket gratins

De oven die opengaat en de keuken die zich vult met de zalige geur van een perfecte gratin: waar worden wij nu eens blij van! En jij vast ook, van deze 30 hartige en zoete gratintoppers die we verzamelden in onze nieuwste kookpocket.

Lees meer »

Libelle Lekker

De perfecte pan aan een prijsje!

Tefal Stuntactie

Dol op koken? Mis dit buitenkansje dan niet. Want je kan nu een keramische pannenset van Tefal kopen met maar liefst 40% korting. Je betaalt nu € 34,95 i.p.v. € 58.

Lees meer »

Libelle Lekker

Bespaar tijd en geld met Collect&Go;

Courses en ligne avec Collect & Go

Doe je boodschappen goedkoper en sneller met Collect&Go, de online boodschappenservice van Colruyt! Reserveer je boodschappen met je pc of smartphone, haal ze af in het afhaalpunt van je keuze, op een moment dat jij zelf bepaalt. En dankzij Shedeals wordt de servicekost van je eerste reservatie van € 5,50 nu helemaal terugbetaald. Download snel je voucher!

Bespaar tijd en geld met Collect&Go; »

Libelle Lekker

Herfsttopper pompoen: 30 succesrecepten

pompoen receptenboekje

Heerlijk in de herfst: pompoen! Lekker hartig of een tikje zoet? Eigenlijk hoef je helemaal niet te kiezen. Voor 2 euro extra koop je deze week bij je Libelle 42 een handig receptenboekje met 30 succesrecepten!

Lees meer »

Libelle Lekker

De Libelle koekjesdoos mét vormpjes en recepten

Koekjesdoos

Deze unieke Libelle koekjesdoos is ideaal om je zelfgebakken lekkers in te bewaren en te presenteren. Bovendien krijg je er nog vier toprecepten van onze chef Ilse bij én vier speciale uitsteekvormpjes met inkeping, waardoor je de koekjes op de rand van een kopje kunt zetten.

Die wil je hebben! »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 17 t.e.m. 21 november

Ilse Kookt

Lekker en gezond eten, veel werk? Niet als het aan Libelle-chef Ilse ligt. Met een minimum aan tijd, tovert zij dag na dag heerlijke gerechten op tafel. Ontdek haar recepten hier!

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 10 t.e.m. 14 november

Ilse Kookt

Libelle-chef Ilse weet wat we nodig hebben: een verwarmende chocoladecappuccino op een gure herfstdag, een stukje New York Cheesecake als troost na het werk, lamsnavarin om van te genieten met het hele gezin en koteletten Blackwell als het snel moet gaan tijdens de week. Probeer haar recepten nu uit!

Lees meer

Libelle Lekker

Feestkoken met Ilse D'hooge

Feestkoken met Ilse

Niets leuker dan al uitkijken naar kerst! Daarom heeft Libelle-chef Ilse drie feestmenu's voor jou samengesteld - van brunch tot diner - met haar succesrecepten. Ontdek hier ook alle kookvideo's van deze gerechten.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse kookt: 27 t.e.m. 31 oktober

Ilse43

Libelle-chef Ilse gebruikt de vakantiedagen om enkele heerlijke ovengerechtjes klaar te maken. Zowel hartige quiches als knapperige wafels passeren de revue. Ideaal om samen met de kinderen te doen!

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten