Libelle Lekker

Welke groenten eten in de maand september?

makkelijke groenten

September is de maand van de kolen: groene of rode kool, bloemkool, romanesco... maar ook boontjes, snijbonen, radijzen en de eerste pompoenen zijn ideaal om te bereiden! Begin al maar te experimenteren met lekkere stoofpotjes en ovenschotels, want de herfst staat bijna voor de deur!

Ontdek ze allemaal hier! »

Libelle Lekker

Veggie wokgerechten

Vegetarische wokschotel

Wokgerechten zijn makkelijk en snel te maken. Bovendien heb je achteraf ook geen honderden pannen en potten die je moet afwassen. Een win-winsituatie! 

10 X wok »

Libelle Lekker

Heerlijke recepten met scampi's

Scampipannetje met roomsaus

Zet jij ook regelmatig een heerlijk scampigerecht op het menu? Of twijfel je vaak hoe je de scampi’s lekker én zacht kan klaarmaken? Lees dan snel verder en ontdek onze tips en recepten. Zo tover jij scampi’s op je bord die gegarandeerd smelten in je mond!

Lees meer »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Lees meer

Libelle Lekker

Gezellig kokkerellen met de Libelle-chefs

Wim Ballieu Libelle Kookt

Stip zaterdag 13 juni aan in je agenda. Want dan kun je een hele dag kookdemonstraties volgen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Libelle-chef Wim Ballieu leert je de knepen van het vak tijdens een nieuwe editie van Libelle Kookt.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 25 t.e.m. 29 mei

Ilse Kookt

Van echt zomerweer kunnen we deze week niet spreken. Libelle-chef Ilse tovert dan maar een lach op ons gezicht met haar zonnige gerechten. Aardappelsalade met mosselen en spekjes, een stukje cheesecake of grietmoot met gebakken little gem... Overheerlijk!
 

 

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten