Libelle Lekker

Inspiratie voor jouw paasmenu

Konijnenrug gevuld met amandelpesto

Zoek je nog een voorgerechtje of een lekker dessert voor jouw paasmenu? Ontdek dan hier wat wij op het menu zouden zetten en geef de vrolijkste zondag van het jaar extra glans! Van een heerlijke tagliatelle tot een zoete biscuit met frambozen. Laat het smaken!

Doe inspiratie op! »

Libelle Lekker

Heerlijk brunchen op Pasen

Kaasbrioche

Op de ochtend van Pasen zijn de kinderen vaak zeer ongeduldig om paaseieren te zoeken. Sla het ontbijt dan ook eventjes over en ga voor een heerlijke brunch. Nodig wat vrienden en familie uit en schuif samen aan tafel. En als dessert? Een lekker paasei natuurlijk!

Bekijk de brunchrecepten! »

Libelle Lekker

Lamsvlees bereiden

lamsvlees

Als er één soort vlees bij de lente hoort, dan is het lamsvlees wel. Het is mals, erg smaakvol en licht verteerbaar, en bovendien kun je er alle kanten mee uit.

Lees alles over lam »

Libelle Lekker

Chocolade voor Pasen

Kip pasen

Bij Pasen denk je aan brunchen, pastel kleurtjes, paaskonijnen en natuurlijk ook aan chocolade. Elk jaar proberen de chocolatiers zich zelf te overtreffen. Zo zijn dit jaar, felle kleurtjes, leuke designs en nieuwe smaken dit jaar een trend. Toch worden ook de klassiekers zoals een chocolade paasklok niet vergeten.

Bekijk het lekkers »

Libelle Lekker

Gerechtjes voor kille dagen

groentengerechtje

Winter of beetje miezerig weer? Ideaal weer om te genieten van lekkere, warme en gemakkelijke gerechtjes vol groenten. Geen inspiratie? Wij hebben alvast wat ideeën voor jou.

Maak het klaar »

Libelle Lekker

Lekker met groene blaadjes

Spinazietaart

Ga deze maand voor een groen blaadje. Waterkers, andijvie, spinazie en veldsla zijn binnenkort op hun best en zijn heerlijk te combineren. Ga aan de slag met onze tips en recepten en tover een lekkere maaltijd op je bord.

Lees meer »

Libelle Lekker

3 x handig met bakpapier

Bakpapier

Bakpapier wordt ook wel ovenpapier genoemd. Bakpapier is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt ervoor dat voedsel niet kleeft aan ovenschalen en schotels. Was je het af, dan kun je het talloze keren opnieuw gebruiken. Maar je kunt bakpapier voor nog andere zaken gebruiken!

Lees meer »

Libelle Lekker

Heerlijke recepten met scampi's

Scampipannetje met roomsaus

Zet jij ook regelmatig een heerlijk scampigerecht op het menu? Of twijfel je vaak hoe je de scampi’s lekker én zacht kan klaarmaken? Lees dan snel verder en ontdek onze tips en recepten. Zo tover jij scampi’s op je bord die gegarandeerd smelten in je mond!

Lees meer »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 23 t.e.m. 27 maart

Ilse Kookt

Voor Libelle-chef Ilse D’hooge is koken: samen genieten van lekkere, verse én makkelijke gerechten. Deze week maakt ze pladijs met garnaalsalade en gestoomde aardappelen, eitjes met kaassaus, chocolademousse met kattentongen... Proef je 't al?

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 16 t.e.m. 20 maart

Ilse Kookt

Voor Libelle-chef Ilse D’hooge is koken: samen genieten van lekkere, verse én makkelijke gerechten. Deze week maakt ze pastasalade met gerookte forel en mangodressing, hespengebraad met kruiden, wraps met kip en gevulde aubergines met peer en Gorgonzola. Proef je 't al?

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 9 t.e.m. 13 maart

Ilse Kookt

Ilse D’hooge is al 8 jaar Libelle-chef. Voor haar is koken: samen genieten van lekkere, verse én makkelijke gerechten. Deze week doet de lente z'n blije intrede in haar keuken. Ze maakt pappardelle met groene asperges en tuinbonen, griet met waterkerssaus, kipjambalaya met abrikozen. Proef je 't al?

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 2 t.e.m. 6 maart

Ilse Kookt

Ilse D’hooge is al 8 jaar Libelle-chef. Voor haar is koken: samen genieten van lekkere, verse én makkelijke gerechten. Deze week doet de lente z'n blije intrede in haar keuken. Ze maakt lamsnavarin, een risotto met zeeduivel, schartong met pompoensabayon. Proef je 't al?

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 23 t.e.m. 27 februari

Ilse Kookt

Ilse D’hooge is al 8 jaar Libelle-chef. Voor haar is koken: samen genieten van lekkere, verse én makkelijke gerechten. Deze week gaat ze de zoete toer op met appeltaart met gemberkoekjes en heerlijke citroentaart. Ontdek hier haar succesrecepten.

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten