Libelle Lekker

De lekkerste waterijsjes maak je zelf!

ijsjes

Nu de thermometer boven de 25 graden klimt, smaakt niets zo lekker als een zelfgemaakt ijsje. Het goede nieuws is dat deze verfrissende lekkernij er niet alleen heel vrolijk uit ziet, maar bovendien ook gezond is! Wij kiezen voor framboos en kiwi, maar je kan zelf naar hartenlust experimenteren met verschillende fruitsoorten

Kijk hier hoe je zelf waterijsjes maakt! »

Libelle Lekker

Worstenbroodjes bij het kampvuur

kampvuur

Na een stevige trektocht heb je honger als een paard. In de vrije natuur is er geen restaurant te vinden, en een oven in je rugzak is ook wat zwaar. Maar niet getreurd, want tijdens het kamperen, mag ook het eten avontuurlijk bereid worden! Dus wat dacht je van zelfgemaakte worstenbroodjes boven een gezellig kampvuur

Ontdek hier hoe je kampvuurbroodjes maakt! »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Vakantieland: Thaise originaliteit

garnaalsoep

De Thaise keuken verschilt niet heel erg van die van buurlanden China, India en Birma. In Thailand wordt wel meer belang gehecht aan de verheis van producten.

Lees meer

Libelle Lekker

Vakantieland: smeltkroes Brazilië

brazilie

Exotisch Brazilië is misschien niet helemaal wat je ervan zal verwachten. De gerechten die je er vandaag krijgt, dragen immers heel wat invloeden mee van buitenaf.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 21 t.e.m. 25 juli

Ilse Kookt

Libelle-chef Ilse d'Hooge schotelt jou deze week enkele mediterrane toprecepten voor. Ze werkt met seizoensgebonden ingrediënten én denkt aan jouw budget. Bovendien tovert ze al haar gerechten in geen tijd op tafel. Perfect voor drukke weekdagen!

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 14 t.e.m. 18 juli

Ilse Kookt

Deze week staat volledig in het teken van vis. Hondshaai, rog, mosselen,... Libelle-chef Ilse d'Hooge maakt er heerlijke gerechten mee. Ontdek haar haalbare recepten hier.

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten