Libelle Lekker

Worstenbroodjes bij het kampvuur

kampvuur

Na een stevige trektocht heb je honger als een paard. In de vrije natuur is er geen restaurant te vinden, en een oven in je rugzak is ook wat zwaar. Maar niet getreurd, want tijdens het kamperen, mag ook het eten avontuurlijk bereid worden! Dus wat dacht je van zelfgemaakte worstenbroodjes boven een gezellig kampvuur

Ontdek hier hoe je kampvuurbroodjes maakt! »

Libelle Lekker

Wat ligt er op m'n pizza?

pizza met olijven en ham

Pizza margherita, quatro stagione of capriciosa: wat ligt er eigenlijk op? Dit lijstje maakt het kiezen bij de pizzeria een fluitje van een cent.

Klik door »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Vakantieland: smeltkroes Brazilië

brazilie

Exotisch Brazilië is misschien niet helemaal wat je ervan zal verwachten. De gerechten die je er vandaag krijgt, dragen immers heel wat invloeden mee van buitenaf.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 21 t.e.m. 25 juli

Ilse Kookt

Libelle-chef Ilse d'Hooge schotelt jou deze week enkele mediterrane toprecepten voor. Ze werkt met seizoensgebonden ingrediënten én denkt aan jouw budget. Bovendien tovert ze al haar gerechten in geen tijd op tafel. Perfect voor drukke weekdagen!

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 14 t.e.m. 18 juli

Ilse Kookt

Deze week staat volledig in het teken van vis. Hondshaai, rog, mosselen,... Libelle-chef Ilse d'Hooge maakt er heerlijke gerechten mee. Ontdek haar haalbare recepten hier.

Lees meer

Libelle Lekker

Vakantieland: Japan op je bord

tempura

Eten in Japan is niet onbelangrijk. Het is een onderdeel van de Japanse cultuur, net zoals de gevechtskunst is ook koken er een vorm van kunst.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 7 t.e.m. 11 juli

Ilse Kookt

Libelle-chef Ilse d'Hooge kookt steeds gezond met seizoensgebonden ingrediënten die ze in de buurtwinkel vindt. Ze houdt ook rekening met het budget. Ilse is een hele goede kokkin, maar ze is in de eerste plaats een mama van 3 zonen die van elke maaltijd een feest wil maken.

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten