Libelle Lekker

Mmm... gezonde lollies maak je zo!

watermeloen

Om te vermijden dat jouw lievelingen zich een hele dag volproppen met snoepgoed, gingen wij op zoek naar een gezonde zomersnack. En die vonden we, want wat dacht je van een fruit-lollie? Het is klaar in een wip en oogt bijzonder aantrekkelijk. Op zo'n vrolijk stokje lust iedereen fruit! Ja, zelfs je kids.

Bekijk hier onze favoriete fruitlollies! »

Libelle Lekker

Achter de schermen bij Libelle-chef Ilse

Ilse en Isabella

Deze week kookt Libelle-chef Ilse D'hooge samen met een echte Italiaanse mama: Isabella Cozzi. Zij leert Ilse hoe je zelf de lekkerste verse pasta maakt en aanvult met eenvoudige maar overheerlijke pastasauzen. Wij tonen je een exclusieve blik achter de schermen van deze culiproductie.

Lees meer »

Libelle Lekker

De coolste ijsblokjes!

ijsblokjes

Frambozen, muntblaadjes, limoen, viooltjes, komkomerkruid, kamille, lavendel,... Je kan het zo gek niet bedenken, of het past in een ijsblokje! Voeg jouw favoriete topping toe voor je ze in de diepvries zet en je zal versteld staan van het resultaat. Kleine moeite, groot effect! 

Bekijk in het filmpje deze fleurige ijsblokken »

Libelle Lekker

Achter de schermen bij Libelle-chef Ilse

Koud buffet

Een koud buffet saai? Nee hoor, Libelle-chef Ilse maakt deze week een heerlijk modern koud buffet voor haar vakantievrienden. Wij gunnen je een exclusieve blik achter de schermen van deze productie.

Lees meer »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Mosselen, lekker én gezond?

mosselen

Het mosselseizoen is aangebroken, de eerste Zeeuwse exemplaren zijn geproefd én goedgekeurd. Ben je ook zo dol op een dampende pot van deze zilte weekdiertjes? Met een bordje frietjes erbij en een toefje mayonaise? Lekker! Maar zijn mosselen ook gezond?

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 25 t.e.m. 29 augustus

Ilse Kookt

Deze week lijkt het wel herfst buiten. Ilse weet dat een potje comfortfood dan de beste optie is. Zoals een macaroni gehaktschotel of een hespengebraad met kuiden. Ontdek haar heerlijke recepten hier.

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten