Libelle Lekker

Het seizoen van de pompoen

Pompoen

In de herfst zijn pompoenen op hun best. Ze sieren met hun oranje kleur niet alleen het landschap, ze zijn ook heerlijk om op te eten. Ontdek hier hoe je deze heerlijke groente oogst, bewaart en klaarmaakt.

Lees meer »

Libelle Lekker

Lekkere patatjes op het menu: altijd anders, nooit saai

Allemaal patatjes

Doordeweeks of feestelijk, aardappelen kunnen echt elke dag. Allemaal patatjes! bevat 66 recepten, waarin alle mogelijk bereidingswijzen aan bod komen: stoven, bakken, grillen, frituren, of goudgeel laten gratineren in de oven. Hun pure smaak proef je als je ze kookt of stoomt, maar ze doen het ook goed in soep, salades, puree of stoemp. Makkelijk en snel, niet duur én gezond: deze patatjes hebben het allemaal.

Lees meer »

Libelle Lekker

Pizza & pasta: 66 recepten die iedereen lust

Pizza en pasta

Makkelijk en snel, lekker en niet duur, en altijd anders. Pizza's en pastagerechten hebben het allemaal. Ze zijn redders in nood als je 's avonds weinig tijd hebt om te koken, ze stelen de show op een ongedwongen feest, want jong en oud is er dol op.

Lees meer »

Libelle Lekker

Nieuw! Het eerste kookboek van Libelle-chef Ilse

Ilse kookt kookboek

Libelle-chef Ilse bundelde 100 makkelijke recepten voor elke dag in één kookboek. Het resultaat is een handige inspiratiebron om elke dag iets lekkers op tafel te toveren. De gerechten worden ook geïllustreerd met prachtige foto's om het jou makkelijker te maken. Haal dit boek nu in huis voor maar € 24,99 en probeer het meteen uit.

Voor maar € 24,99! »

Ontdek ook onze website Libelle Lekker

Libelle Lekker

Win een Falcon-fornuis t.w.v. € 4318!

Falcon

Libelle Lekker! is op zoek naar de meest inspirerende foodblogger van 2015. De winnaar krijgt eeuwige roem, mooie prijzen én een productie in Libelle Lekker. Eén van die prijzen is een prachtig Falcon-fornuis t.w.v. € 4318*. Wil je ook kans maken op deze fantastische prijs? Inschrijven kan nog tot 1 oktober.

 

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 22 t.e.m. 26 september

Ilse Kookt

Lasagne, pecannotentaartjes, appelgebak,... Libelle-chef Ilse verwent ons deze week! Ontdek haar heelijke hartverwarmende recepten hier en probeer ze thuis zelf uit.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 15 t.e.m. 19 september

Ilse Kookt

De herfst komt dichterbij en sluipt de keuken van Libelle-chef Ilse binnen. Ze maakt heerlijke herfstkost zoals hete bliksem, varkenshaasje en een seizoensslaatje met rosbief. Ontdek haar recepten hier.

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: 8 t.e.m. 12 september

Ilse Kookt

Kijk je al vol heimwee terug naar de zomer? Libelle-chef Ilse ook. Daarom kookt ze deze week heerlijke gerechten met een zuiderse toets. Smaakt net als op vakantie!

Lees meer

Libelle Lekker

Ilse Kookt: week 1 t.e.m. 5 september

Ilse Kookt

Voor de start van het nieuwe schooljaar maakt Ilse heerlijke gerechten klaar. Chocolademousse met kattentongen voor de studenten (én hun ouders), pladijs met garnaalsalade, eitjes met kaassaus. Krijg je er al zin in? Ontdek dan hier haar eenvoudige recepten.

Lees meerDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten