Proeven van Parma

Door De Redactie

Een tijdje geleden trok Libelle Lekker!-redactrice Sofie naar Parma om er te kijken hoe parmaham en parmezaan gemaakt worden. Haar verslag lees je in Libelle Lekker! van februari 2015. Extra foto's kun je hier bekijken.

Een tijdje geleden trok Libelle Lekker!-redactrice Sofie naar Parma om er te kijken hoe parmaham en parmezaan gemaakt worden. Haar verslag lees je in Libelle Lekker! van februari 2015. Extra foto's kun je hier bekijken.

 

Parma

Parma

 

20140914_123320.jpg FR

20140914_123320.jpg FR

 

20140912_144202.jpg FR

20140912_144202.jpg FR

 

20140913_100223.jpg FR

20140913_100223.jpg FR

 

20140913_104038.jpg FR

20140913_104038.jpg FR

 

20140913_112208.jpg FR

20140913_112208.jpg FR

 

20140913_111159.jpg FR

20140913_111159.jpg FR

 

20140913_113403.jpg FR

20140913_113403.jpg FR

 

20140913_123326.jpg FR

20140913_123326.jpg FR

 

20140913_124557.jpg FR

20140913_124557.jpg FR

 

20140913_144055.jpg FR

20140913_144055.jpg FR

 

20140914_082744.jpg FR

20140914_082744.jpg FR

 

20140914_091758.jpg FR

20140914_091758.jpg FR

 

20140914_091814.jpg FR

20140914_091814.jpg FR

 

20140914_091608.jpg FR

20140914_091608.jpg FR

 

20140914_083253.jpg FR

20140914_083253.jpg FR

 

20140914_085507.jpg FR

20140914_085507.jpg FR

 

20140912_162608.jpg FR

20140912_162608.jpg FR

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."