Libelle & C&A

Ontdek hoe je je volwassener kan kleden

C&A

De 28-jarige Sarah vindt dat ze zich nogal jong kleedt. Naast haar eigen dochtertje voelde ze zich meer een grote zus dan een jonge mama. Lien Degol gaf haar in Met de complimenten van Lien een outfit van C&A waarmee ze er volwassener overkomt en eentje ook van C&A die haar nog stijlvoller maakt.

Ontdek hier de 2 outfits van C&A... »

Oproepen

‘Mama, mag ik weer thuis komen wonen?’

Oproep

Het gebeurt regelmatig dat volwassen kinderen het ouderlijke nest verlaten en een tijdje later terug aan de deur staan, na een scheiding bijvoorbeeld. Hoe is dat? Waarmee moet je rekening houden, welke afspraken maak je best, hoe zit het met je vrijheid en je privacy?

Reageer hier »

Oproepen

Inspirerende koppels gezocht

Koppels fotoshoot

Voor een mooie beeldreportage zijn we op zoek naar mannen die hun vrouw in de bloemetjes willen zetten. Waarom ben jij de vrouw van zijn dromen? Hoe maak jij zijn leven mooier en makkelijker? Sta je ieder weekend aan de zijlijn te supporteren om hem te steunen in zijn sport? Blijft jouw man thuis voor de kinderen zodat jij voluit voor je carrière kan gaan? Of misschien vonden jullie elkaar in een tweede huwelijk, als nieuw samengesteld gezin?

Reageer snel! »

Libelle Lekker

Lekkere patatjes op het menu: altijd anders, nooit saai

Allemaal patatjes

Doordeweeks of feestelijk, aardappelen kunnen echt elke dag. Allemaal patatjes! bevat 66 recepten, waarin alle mogelijk bereidingswijzen aan bod komen: stoven, bakken, grillen, frituren, of goudgeel laten gratineren in de oven. Hun pure smaak proef je als je ze kookt of stoomt, maar ze doen het ook goed in soep, salades, puree of stoemp. Makkelijk en snel, niet duur én gezond: deze patatjes hebben het allemaal.

Lees meer »

Oproepen

Mannen, geef jullie mening!

Mannen, geef jullie mening!

Dit keer zijn we niet op zoek naar jullie mening, maar wel naar die van jullie mannen! Voor een reportage zijn we op zoek naar mannen die hun vrouw in de bloemetjes willen zetten én hun mening willen geven over vrouwen in het algemeen. Wat zijn volgens hen de grootste man-vrouwverschillen? Waarin bewonderen zij vrouwen? Welke vrouwelijke eigenschap(pen) zullen ze nooit begrijpen? De meningen worden anoniem verwerkt. Heb jij een mondige partner, zoon of vriend die hieraan wil meewerken? Mail dan naar sanne.delee@libelle.be.

Mannen, geef jullie mening! »

Mode

Tweede herfst/wintercollectie van Libelle samen met e5

Oranjebruin kleed met pied-de-poule

Vanaf nu kun je ook het tweede thema van de herfst/wintercollectie van Libelle samen met e5 bewonderen in de winkelrekken. We pakken uit met originele kleurencombinaties: bruine, roestachtige tinten met een frisse mintgroene kleur én ruitjes. Neem snel een kijkje in onze fotospecial!

Ontdek het nu! »

Tv

Vrouw met een missie: Steffie en Bone4Kids

vmem steffie

De jonge Roseline heeft een zeldzame ziekte waardoor haar bot erg broos is en gemakkelijk breekt. Eens gebroken kan het niet of maar zeer moeilijk aan mekaar groeien. Steffie Kunnen, de mama van Roseline,  wilde niet bij de pakken blijven zitten. Bovendien is een medische oplossing voor de ziekte nabij. 

Bekijk hier de aflevering... »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten