Publireportage

Doeltreffende verzorging van binnenuit!

Omnivit

Vrouwen met vol, glanzend, gezond haar worden over het algemeen jaren jonger geschat dan leeftijdsgenoten met minder gezond haar. Om je haar in topvorm te krijgen en te houden is een goede verzorging van groot belang.

Lees meer »

Libelle Lekker

Zelf maken: gekonfijte citroen

gekonfijte citroen

Gekonfijte citroen is een lekker frisse smaakmaker bij salades, gegrilde kip, vis of zelfs in stoofpotjes. Je vindt ze in sommige supermarkten of bij de Marokkaanse kruidenier, maar je kunt ze ook makkelijk zelf maken.

Lees hier hoe! »

Beauty

5 beautytips voor de 25+ vrouw

verzorging voor de oudere vrouw

Hoe ouder je wordt, hoe meer je huid aangepaste verzorging nodig hebt. Na je 25ste levensjaar begint de huid te verouderen en zijn er verschillende stappen die je zeker niet mag vergeten in je verzorgingsritueel. Blijf er fris en jong uitzien met onze tips.

Bekijk onze 5 tips »

Vrije tijd

Filmpje: Belgische hond verbaast met acteertalent

Matisse en Jules

Jules O'Dwyer en haar hond Matisse uit Tongeren verbazen iedereen met hun geweldig acteertalent. Het optreden van het duo in Britain's Got Talent ging niet ongemerkt voorbij. Voor hun toneeltje over hondenvanger en ontsnappingskoning kregen ze een staande ovatie en mochten ze door naar de live shows. Vind jij deze hond ook zo geweldig?

Bekijk het filmpje »

Vrije tijd

Zelfgemaakte coupons als cadeautje

coupons

Een cadeaubon is altijd een goed cadeau, maar wel erg veilig en soms een beetje onpersoonlijk. Maak zelf eens een pakketje coupons met originele voorstellen. Laat je fantasie de vrije loop ! 

Lees verder »

wedstrijden

Met het hele gezin gratis naar de film!

Met het hele gezin gratis naar de film!

Het klinkt als een ideale zondagochtend: gezellig met het hele gezin naar de film... Speel snel mee en wie weet gaan jullie met z'n allen op zondag 7 juni wel helemaal gratis naar Kids At The Movies.

Neem deel »

Oproep

Vakantieliefdes

Libelle zoekt jouw tofste facebookfoto’s

Wij zijn op zoek naar jouw tofste facebookfoto’s. Welke foto’s kregen bij jou de meeste ‘likes’ of de leukste reacties? Stuur de foto naar hallo@libelle.be en vertel kort waarover het gaat.

»


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten