Oproepen

En dan word je kleine meid plots groot

Oproep

Als dochters aan het begin van de puberjaren staan, gaan ze op zoek naar onafhankelijkheid en een eigen stijl. Maar verandert het ook iets aan die unieke vader-dochterband? Voor een mooie beeldproductie zijn we op zoek naar het antwoord. Vaders (van alleenstaande papa’s tot opperhoofden van een groot gezin) en dochters vertellen over hoe ze die periode ervaren. 

Stuur een reactie »

Oproepen

Feestelijke make-over

Feestmode met glitters en pailletten

Voor een feestelijke modeproductie zoeken we  vrouwen,  een  mama met (volwassen) dochter, spontane zussen die zich willen laten omtoveren tot echte diva’s. Zin om je door ons te laten kleden in een  glamoureuze outfit? 

Stuur een reactie! »

Oproepen

Ik word 100 in 2015

Oproep

Wordt jouw moeder, vader, oma, overtante of buurman volgend jaar 100 en kan hij of zij het nog goed uitleggen? Ken je als bejaardenverzorgster of thuishulp een krasse bijna-eeuweling? Of ben je geboren in 1915 en krijg je deze oproep onder ogen? Laat ons iets weten, met het oog op een reportage waarin we honderdjarigen in beeld willen brengen en aan het woord willen laten.

Stuur een reactie »

Vrije tijd

Ikea wordt 30 jaar

Zetel Erktop

Ikea blaast vandaag 30 kaarsjes uit. In 1984 zette het Zweedse woonwarenhuis voor het eerst voet aan grond in België. Sindsdien kunnen we niet meer zonder de Billy-boekenrekken, Pax-kasten, Faktum-keukens en natuurlijk...de Zweedse balletjes!

Hoera! »

Tv

Vrouw met een missie: Anja en Vrouwen Helpen Elkaar

VMEM anja

Een vrouw op 8 krijgt borstkanker. Dat betekent dus dat we er allemaal rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgt.  Zo ook Anja Verstraete.  Zij overwon borstkanker en wil andere vrouwen helpen die hetzelfde doormaken. Samen met twee andere enthousiaste lotgenoten zetten ze hun schouders onder het project: Vrouwen Helpen Elkaar. 

Bekijk hier haar verhaal... »

Oproepen

Je bent nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

Voor een mooie beeldreportage zijn we op zoek naar mensen die op latere leeftijd nog iets nieuws geleerd hebben. Begon je met paardrijden op je 60e? Ging je op je 25e voor de eerste keer naar de balletschool? Kon je pas lezen toen je 40 was? Of leerde je nog iets anders? Mail ons dan snel je verhaal, leeftijd, foto en telefoonnummer door en wie weet schitter je binnenkort in Libelle!

Reageer snel! »

Libelle Lekker

Het seizoen van de pompoen

Pompoen

In de herfst zijn pompoenen op hun best. Ze sieren met hun oranje kleur niet alleen het landschap, ze zijn ook heerlijk om op te eten. Ontdek hier hoe je deze heerlijke groente oogst, bewaart en klaarmaakt.

Lees meer »

Oproep

Mannen, geef jullie mening!

Mannen, geef jullie mening!

Dit keer zijn we niet op zoek naar jullie mening, maar wel naar die van jullie mannen! Voor een reportage zijn we op zoek naar mannen die hun vrouw in de bloemetjes willen zetten én hun mening willen geven over vrouwen in het algemeen. Wat zijn volgens hen de grootste man-vrouwverschillen? Waarin bewonderen zij vrouwen? Welke vrouwelijke eigenschap(pen) zullen ze nooit begrijpen?

Mannen, geef jullie mening! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten