Libelle & BMW

Ontdek exclusief dé innovatie van BMW!

BMW

Ben je van plan om naar het Autosalon 2015 te gaan? Neem dan een kijkje in de BMW Closed Room. Daar schittert de gloednieuwe innovatie op het vlak van familiewagens. BMW geeft 300 Libelle-lezeressen de kans om dit nieuwe concept te ontdekken.

Waag je kans! »

Vrije tijd

5 ideale cadeautjes voor de gastvrouw

Cadeau

Kerstmis: het is bijna een synoniem voor ‘cadeautjes’. Bijzondere whisky voor je vader, oorbellen voor je zus en een leuke waardebon voor de tantes. Maar welk cadeautje voorzie je voor de gastvrouw van het kerstfeest? Met deze vijf tips scoor je gegarandeerd!

Check de 5 ideetjes »

Vrije tijd

Cadeautip: een prepaid cadeaukaart

Vivabox

Kerstmis komt eraan! Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk? Eentje waar je íedereen -jong, oud, man of vrouw- blij mee kunt maken? Probeer dan 'ns de prepaid cadeaukaart van Vivabox.

Lees meer »

Homepage

Mooi: grijs en roze

Dimitri Lowette

De Mooi-pagina in Libelle staat deze week volledig in het teken van grijs en roze. Vallen de spulletjes in de smaak? In deze fotospecial vind je nog meer van dat leuks!

Lees meer »

Vrije tijd

Kids at the Movies fotoverslag

Afgelopen zondag trokken mama's, papa's en kinderen massaal naar de kinepolis van Antwerpen om er te genieten van een dagje Kids at the Movies, ter gelegenheid van Sinterklaas.
De kinderen poseerden voor de lens van de Libelle-fotograaf en dat leverde enkele leuke beelden op.

Bekijk de foto's! »

Vrije tijd

Beleef een warme winter in de Efteling

Winterefteling

Wanneer de dagen korter worden, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret, knisperende kampvuren. Maak een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos en geniet van de speciale winterattracties. Wat dacht je van schaatsen, glijden van een echte sneeuwglijbaan of langlaufen? Het kan allemaal!

Lees meer »

Vrije tijd

Het beste uit Funiculi Funicula

cd

Koop deze cd 'Het beste uit Funiculi Funicula' met 14 hartverwarmende songs voor maar € 6,90 extra (samen met Libelle voor € 9,80). Een leuk geschenk onder de kerstboom, maar ook prima sfeermuziek tijdens de feesten!

Lees meer »

Oproepen

Zijn jullie een niet-traditioneel koppel?

Bijzondere koppels

Voor een mooie beeldreportage zijn we op zoek naar vrouwen wiens partner er bewust voor koos om minder te gaan werken of van thuis uit te werken toen de kinderen er kwamen. Of misschien werkte hij voordien al parttime?

Herkenbaar? Stuur jullie verhaal samen met een foto en je telefoonnummer naar oproepen@libelle.be en wie weet schitteren jullie binnenkort wel in Libelle!

Reageer snel! »

wedstrijden

Win dankzij Libelle een Griddler Pro XL 5 en 1 van Cuisinart!

Win dankzij Libelle een Griddler Pro XL 5 en 1 van Cuisinart!

Met een beetje geluk, behoor jij tot één van de 10 gelukkigen en kan je straks op een gezonde en gezellige manier je feestmaaltijden bereiden.

Neem deel »

Oproep

Van lelijk eendje naar mooie zwaan

Van lelijk eendje naar mooie zwaan

Voor een mooie beeldreportage in Libelle zijn we op zoek naar vrouwen die zich vroeger het lelijke eendje voelden, maar nu zijn uitgegroeid tot mooie, zelfverzekerde zwanen.
 

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten