Libelle & C&A

Een positieve uitstraling met prints

C&A
De 35-jarige Sandra voelt zicn veilig in lossere kleding, maar nu ze voor leerkracht studeert, wil ze graag kleding die haar een positieve uitstraling geeft. Met een alziend oog kiest Lien Degol twee passende outfits die ervoor zullen zorgen dat Sandra zeker tussen de leerlingen opvalt.
Ontdek hier de tips en outfits! »

Libelle & AEG

Was- en droogtips voor zijde & wol

AEG
Delicate stoffen wassen en drogen zoals wol of zijde, is geen sinecure. Is je angst voor gekrompen pulls en kapotte bloesjes zo groot, dat je ze liever naar de droogkuis doet? Lees dan zeker onze was- en droogtips en ga er zélf mee aan de slag (en bespaar zo een pak geld!).
Ontdek onze was-en droogtips ! »

Vrije tijd

3 slingers om zelf te maken

vlaggenlijn ballonnen

Niks zo leuk als je huis voor elke gelegenheid te versieren met slingers en ballonnen. Alleen is het soms moeilijk om mooie versiering te vinden die er niet al te saai of alledaags uitziet. Deze 3 slingers kan je makkelijk samen met je kinderen maken en zijn een stuk origineler dan degene die je in de winkel vindt.
 

Bekijk de werkbeschrijving voor de slingers »

Oproepen

Wij zijn op zoek naar foto's van jouw koestermomenten of -objecten!

Koestermomenten en -objecten

Een bijzondere mok waar je elke ochtend je koffie uit drinkt, een lange strandwandeling met je gezin, het voorleesmomentje met je kinderen of dat speciale schriftje dat je van je oma gekregen hebt: iedereen heeft wel z'n eigen koestermomenten en -objecten. Heb jij een foto van iets wat je dierbaar is of waar je een mooie herinnering aan hebt? Stuur ons dan snel je foto en verhaal!

Reageer snel! »

Vrije tijd

Filmpje: maak zelf kerstboomkoekjes

Kerstboomkoekjes

Maak dit jaar zelf de cadeautjes voor kerst. Het hoeft zelfs niet ingewikkeld te zijn. Lekkere, zelfgemaakte koekjes in de vorm van 'n kerstboompje. Stop ze in een mooie pot en doe er een feestelijke strik rond. Zo simpel kan het zijn.

Lees meer »

Vrije tijd

Het nieuwe album van Paul Michiels mét korting

Libelle Winterfair

Paul Michiels heeft zelfs in het nieuwe pensioenstelsel al bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar aan stoppen denkt de voormalige Soulsister nog helemaal niet. In zijn nieuwe album ‘A Singer’s Heart’ bewijst de 66-jarige zanger dat hij net zo goed als Helmut Lotti crooners tot leven kan wekken.

Lees meer »

Libelle Lekker

30 hartverwarmende gratins

Pocket gratins

De oven die opengaat en de keuken die zich vult met de zalige geur van een perfecte gratin: waar worden wij nu eens blij van! En jij vast ook, van deze 30 hartige en zoete gratintoppers die we verzamelden in onze nieuwste kookpocket.

Lees meer »

wedstrijden

Win 25x4 tickets voor de Kids At The Movies

Win 25x4 tickets voor de Kids At The Movies

Stip zondag 7 december aan in je agenda. Samen met de Sint beleven jij en je kinderen een superleuke filmochtend bij Kinepolis!

Neem deel »

Oproep

Zijn jouw huisdieren onafscheidelijk

Zijn jouw huisdieren de beste vrienden?

Zijn jouw honden, katten, cavia's en konijntjes onafscheidelijk? Of ben jij onafscheidelijk met je huisdier? Wij zijn op zoek naar de schattigste foto's van jouw huisdieren waarop zij of jullie samen spelen, slapen of knuffelen. De leukste foto's verschijnen binnenkort in Hallo Libelle.

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten