Vrije tijd

Halloween: papieren vleermuis

Halloween vleermuis

Nood aan knutselinspiratie voor Halloween? Hier is een makkelijk en goedkoop ideetje. Deze vleermuis maak je snel en eenvoudig met papier. Probeer het uit!

Lees meer »

Vrije tijd

Halloween: akelige spin

Spin

Wil je je gasten de stuipen op het lijf jagen met Halloween? Dan is dit knutselprojectje iets voor jou. Van deze harige zwarte spin krijgt iédereen kippenvel.

Lees meer »

Vrije tijd

Halloween: makkelijk spinnenweb

Halloween Spinnenweb

Halloween staat weer voor de deur. Wil je je huis een griezelige touch geven? Knutsel dan zelf iets leuks in elkaar. Dit spinnenweb maak je met één blad papier en het is klaar in een handomdraai.

Lees meer »

Tv

Het wordt warm in Spoor 18

Ilse en Cath Luyten

Op een steenworp van het station in Mechelen staat het historische spoorhuis 'Spoor 18' alweer vol ongeduld op nieuwe en boeiende gasten te wachten. Deze week wordt de studio meteen enkele graden warmer, want Ilse Van Hoecke opent de deuren voor een bekende presentatrice én het zonnetje in huis....

Kijk snel hier! »

Tv

Vrouw met een missie: Sarah en Syrah Head Fashion

VMEM sarah

Sarah Raes kampt al sinds haar vierde met de ziekte alopecia. Ze is er niet echt ziek van, maar de aandoening zorgt ervoor dat ze haar lichaamshaar zelf afstoot. Dit gebeurt heel wisselend, maar vooral hoofdharen, wimpers en wenkbrauwen moeten eraan geloven. Omdat pruiken haar hoofdhuid irriteren en ze die niet kan verdragen, is Sarah al heel haar leven op zoek naar modieuze mutsjes en sjaaltjes. 

Bekijk hier haar verhaal.... »

Vrije tijd

Beleef een warme winter in de Efteling

Winterefteling

Wanneer de dagen korter worden, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret, knisperende kampvuren. Maak een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos en geniet van de speciale winterattracties. Wat dacht je van schaatsen, glijden van een echte sneeuwglijbaan of langlaufen? Het kan allemaal!

Lees meer »

Vrije tijd

Haal de lekkerste gerechten van Leila in huis

leila-bakt

Leila Lindholm, de bekende Zweedse tv-kok die je ook op Libelle tv aan het werk ziet, geeft in haar boek ‘One more slice’ haar beste recepten prijs. Van pizza, pasta en zuurdesembrood tot pannenkoeken, cheesecake, brownies en ijstaart: laat je inspireren door deze 200 recepten voor alle gelegenheden.

Boek met 200 recepten! »

wedstrijden

Win een wondervakantie in Genk

Win een wondervakantie in Genk

Dit najaar bruist Genk van de activiteit. C-mine expeditie wordt omgetoverd tot Wondergrond, een magische, ondergrondse wereld. In Bokrijk voel je het herfstkriebelen tot in de toppen van je tenen. In Kattevennen kan je sterren spotten. En voor de ouders en grootouders is er Rocc-O-rama, een pop-up expo over Rocco Granata, dé Genkse volksheld bij uitstek. Redenen genoeg dus om met het hele gezin naar Genk te trekken en… de kinderen gratis te laten slapen!

Neem deel »

Oproep

Dankjewel Libelle!

Vond jij wat je zocht via Libelle?

Voor een mooie reportage zijn we op zoek naar verhalen achter jullie zoekertjes. Vond jij een familielid of oude schoolvriendin terug? Tikte je dat ene ontbrekende object voor je verzameling op de kop? Vond je de verloren knuffel van je zoon of dochter terug? Vertel ons kort je verhaal, je leeftijd en wanneer je zoekertje is verschenen. Wie weet lees je jouw reactie dan binnenkort wel in Libelle!

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten