Libelle & Levis

Hoe schilder je rechte lijnen?

Levis
Rechte lijnen schilderen: het lijkt ongelooflijk moeilijk maar eigenlijk is het kinderspel. Het enige wat je nodig hebt, is afplaktape en een stabiele hand. Volg onze 5 stappen en schilder als een echte professional.
Volg onze 5 stappen »

Vrije tijd

Tips om zorgeloos te reizen

reizen koffers

Op reis gaan is leuk! Ten minste als alles vlot verloopt. Want wat als je je reis alsnog moet annuleren? Of als je je koffer kwijtraakt? Ivo Mechels van Test-Aankoop geeft hierover meer informatie aan de hand van heel concrete vragen.

Klik hier voor alle info... »

Libelle Lekker

Superfood voor Supervrouwen!

Superfoodhuis shedeals

Ben jij een echte foodie en ben je geïnteresseerd in superfoods, proteïnes, vitamines en sportvoeding? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Superfoodshuis waar je alleen maar pure, gezonde en overheerlijke producten terugvindt. Dankzij Shedeals krijg je nu 10% korting op je online bestelling en gratis levering ongeacht je aankoopbedrag. Waar wacht je nog op?

Superfood voor Supervrouwen! »

Vrije tijd

Reuzen beginnen aan tocht door Antwerpen

reuzen Antwerpen vrt

"Ze zijn er!": die uitroep is vandaag op heel wat plaatsen in de Antwerpse binnenstad te horen. En 'ze' dat zijn natuurlijk de reuzen van de Zomer Van Antwerpen. Oma reus lag al twee dagen te slapen op het Theaterplein, vanmorgen is ze eindelijk wakker geworden voor een weekend vol verhalen en wandelingen door de stad.

Bekijk het filmpje »

Homepage

Creatief boeket voor buiten : hangmand

Bouquet suspension

Het lijkt een gewone hangmand voor in de tuin maar het is een creatief boeket met bloemen die in steekschuim zijn geprikt. Voor dit bloemstukje heb je wel wat tijd en materiaal nodig zoals minihangpetunia’s, miniroosjes,… Dit schattig boeket is een feest van mini’s.

Maak deze hangmand zelf »

Homepage

Filmpje: Laat de mensen dansen

Bart Peeters

Bart Peeters, Marcel Vanthilt, Slongs Dievanongs, Pieter Embrechts en nog veel andere topartiesten vormen samen de Ringlandband. Zij zijn tegen het BAM-tracé in Antwerpen en voor Ringland en zetten hun standpunt kracht bij met het nummer Laat de mensen dansen. Wat een heerlijk zomernummer!

Lees meer »

Libelle Lekker

Bokalen steriliseren: zo doe je dat

bokalen steriliseren

Ga je aan de slag met groenten en fruit om in te maken of confituur van te maken? Zorg er dan voor dat je bokalen brandschoon en gesteriliseerd zijn. Zo blijft al dat lekkers langer houdbaar.

Hoe? Zo! »

Libelle Lekker

59 succesrecepten met kip

Kip kookboek

Kip kan altijd! Het is lekker, goedkoop én veelzijdig. Dat je er echt alle kanten mee uitkunt, ontdek je in ons kookboek 'Kip voor elke dag'. Probeer onze 59 recepten, van succesvolle klassiekers tot verrassende, originele en exotische bereidingen.

Lees meer »

Libelle Lekker

Pannenset van topkwaliteit aan 50% korting

Blokker pannenset Vita+Verde

In je keuken wil je enkel het beste materiaal. Daarom zijn wij fan van deze Soft Grip braadpannen van Vita+Verde . De keramische antikleeflaag geleidt de warmte snel en egaal, zodat je zonder veel vetstof toch een krokant korstje krijgt.

Lees meer »

wedstrijden

Met het hele gezin naar de film!

Met het hele gezin naar de film!

Kom op zondag 5 juli met het hele gezin naar Kids at the Movies in een Kinepolis in je buurt. Het wordt zonder twijfel een geweldig fijne ochtend!

Neem deel »

Oproep

Vriendschap

Verhalen over vriendschap

Voor een reportage in de herfstmomentum van Libelle zijn we op zoek naar jouw bijzonder vriendschapsverhaal!

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten