Libelle.be & Post-it Notes

Knutselen met Post-it Notes

Post-it
Een zelfgemaakte bladwijzer? Een gastenboek voor een geslaagd verjaardagsfeestje? Een leuke verjaardagsslinger? Dit en nog veel meer kan je allemaal zelf maken met... Post-it Notes!
Ontdek snel hoe! »

Libelle.be & Fisher-Price

Wie zijn de Fisher-Price Moeders?

Fisher-Price
Al sinds 1930 is Fisher-Price het toonaangevende merk voor kinderspeelgoed. Fisher-Price weet wat kinderen willen en past elk speelgoed aan aan de specifieke noden van het kind. Maar wat vinden moeders eigenlijk van Fisher-Price? Die vraag hield Fisher-Price zo hard bezig, dat ze zijn gestart met het project 'De Fisher-Price moeders'.
Maak kennis met de 3 Vlaamse Fisher-Price Moeders! »

Vrije tijd

Kras en win: we geven 10.000 euro weg!

kras en win

Leuk van Libelle: omdat september zo’n dure maand is, leggen wij je vijf weken lang extra in de watten. Deze week vind je in je Libelle een kraslotje waarmee je veel geld kunt winnen: 1000 euro, 500 of 100 euro. In totaal geven we maar liefst 10.000 euro weg. Haast je dus naar de winkel voor je Libelle en je ziet meteen wat jij gewonnen hebt. Veel succes!

Kras en win! »

Libelle Lekker

Mmm... gezonde lollies maak je zo!

watermeloen

Om te vermijden dat jouw lievelingen zich een hele dag volproppen met snoepgoed, gingen wij op zoek naar een gezonde zomersnack. En die vonden we, want wat dacht je van een fruit-lollie? Het is klaar in een wip en oogt bijzonder aantrekkelijk. Op zo'n vrolijk stokje lust iedereen fruit! Ja, zelfs je kids.

Bekijk hier onze favoriete fruitlollies! »

Tv

Nieuw seizoen: Geraakt

Geraakt

Lynn Wesenbeek leidt elke dinsdag een topdocumentaire in die je moet gezien hebben. Het zijn stuk voor stuk sterke verhalen met een diepe doorleefdheid die haar aangegrepen hebben. Elke reportage, of het nu gaat over opvoeding, hiv of vluchtelingen is het waard om tijd voor te maken.

Lees meer »

Vrije tijd

Kim Gevaert en Tia Hellebaut op Libelle tv

Mama Moves

vanaf 22 augustus kan je Kim Gevaert en Tia Hellebaut aan het werk zien op Libelle tv.  In het sportieve programma Mama Moves gaan de twee ex-topsportsters de uitdaging aan om met een minimum aan tijd en inspanning weer fit te geraken. En als het even kan, doen de kinderen gewoon mee.

Lees meer »

Vrije tijd

Groentip: automatisch watergeefsysteem voor kruiden

kruidenmannetje

Wil je de Belgische zomer ontvluchten en trek je binnenkort naar warmere oorden? Dan is het niet altijd evident wat je met je planten moet. De buurvrouw wil misschien wel graag een handje toesteken, maar voor wie liever niemand lastig valt met de vraag om planten water te geven, is er dit ingenieus idee: het kruidenmannetje! Dat is een automatisch watergeefsysteem dat je maakt met wol en een petfles. Makkelijker kan bijna niet, en het werkt! Echt!

Bekijk in dit filmpje hoe je het kruidenmannetje maakt! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten