Libelle & LU

Deze week in Ilse Kookt: charlottetaart

LU
LU...de combinatie van de beginletters van de jonge Lefèvre en juffrouw Utile. Zij stapten in het huwelijksbootje en bedachten vanaf dat moment samen heerlijke recepten. Vandaag worden hun koekjes en zoetigheden door jong en oud gesmaakt. En ook Libelle-chef Ilse is er dol op!
Ontdek het recept! »

Vrije tijd

Libelle elke maand bij Kids At The Movies

KATM

Elke eerste zondag van de maand zijn kinderen baas bij Kinepolis. Ze kunnen namelijk vóór de film van start gaat, genieten van leuke animatie. Zo zijn er onder andere clowns, grimeurs en springkastelen. Maar ook wij zijn aanwezig met een leuke Libelle photobooth!

Lees meer »

Tv

Wat zijn jouw kleuren?

kleuren

Durf jij kleur te bekennen of hou je het bij veilig zwart in je kleerkast? Nochtans kan de juiste  kleur ervoor zorgen dat je er nog beter uitziet. Palmira verklaptte in De Eerste Show een paar basisregels. 

Klik hier voor haar tips... »

Vrije tijd

Kom naar de Libelle Mama Verwendag!

Libelle mama verwendag

Kom naar onze Mama Verwendag op zondag 4 mei van 11 tot 19 uur met gratis workshops, heerlijke Duc d’O truffels, een tas vol cadeaus en 10% korting in het Waasland Shopping Center. Ontdek hier meer info.

Lees meer »

Oproep

Voor & door kinderen

Gezocht: kinderen die andere kinderen helpen

Voor de rubriek Hallo Libelle zoeken we kinderen die zich inzetten voor andere kinderen. Doet jouw kind vrijwilligerswerk? Helpt het klasgenootjes met hun huiswerk? Of misschien steunt je zoon of dochter een goed doel? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar hallo@libelle.be
»


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

polls

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen