Mode

Mooi in koraal

Morgan (via Zalando) - € 149,95

Breng kleur in je kleerkast met koraaltinten. Het maakt je outfit fris, zelfs in combinatie met grijs, wit of zwart. Vooral lentetypes (een lichte huid, lichte ogen en blonde of rosse haren) staan beeldig met koraal. Kies, klik en shop ! 

Lees meer »

Libelle Lekker

Proef deze lekkere en gezonde cocktails

Gezonde cocktails

Heerlijk die warme dagen. Het zonnetje schijnt, de bloemen staan in volle bloei en je zit gezellig in de tuin. Het enige wat nog mist is een heerlijke cocktail. De meeste cocktails zijn echte caloriebommen, toch bestaan er gezonde varianten die wel goed voor je lichaam zijn. Hier zijn 5 zomerse en verrukkelijke cocktails die je kunt drinken zonder je zorgen te maken over de calorieën.

Maak de cocktails zelf »

Libelle Lekker

Asperges: 54 x kokkerellen met dé seizoensgroente

Asperges kookboek

Witte asperges zijn een echte delicatesse. Omdat ze maar korte tijd verkrijgbaar zijn, worden ze vaak op het menu gezet. In het kookboek 'Tijd voor asperges' vind je 54 suggesties met deze verrukkelijke groente. Klassieke, maar ook verrassende bereidingen. Of gecombineerd met groene asperges, die wat pittiger van smaak zijn. Een onmisbaar boek om volop te genieten van het aspergeseizoen.

Het is weer aspergetijd! »

Vrije tijd

Hoe reageer jij op een complimentje?

Compliment e5

Hoe reageer jij als iemand jou een complimentje geeft? Wuif je het weg of krijg je het schaamrood op je wangen? Bekijk deze video en ontdek hoe deze mensen reageren op een compliment.

Lees meer »

Libelle Lekker

8 tips voor gerechtjes in papillot

Koken in papillot

Een papillot is een soort enveloppe waarin de maaltijd bereid wordt. Voor een papillot kan men gebruik maken van verschillende “verpakkingen”. Door voedingswaren in papillot te bereiden, blijven alle smaken, geuren en sappen bewaard. Zo ontstaan verrassende smaakbommen, prettig verpakt in een al dan niet eetbaar jasje.

Bekijk de 8 tips »

Gezondheid

Ben jij een flexitariër?

Flexitariër

Een flexi-wat? Er is een grote kans dat je al een hele tijd een flexitariër bent zonder het te weten. Eet jij 1 of meer dagen per week geen vlees dan ben jij er één. Veel mensen beseffen het niet, maar voor veel mensen is geen vlees eten wel een bewuste keuze. Ontdek de belangrijkste reden waarom af en toe een stukje vlees laten staan niet erg is. 

Ontdek de voordelen van het flexitarisme »

Vrije tijd

Het decoratiestuk van deze lente: vazen

Leuke vazen

Aan het begin van de lente heb je vaak zin om je huis eens flink schoon te maken of een likje verf te geven. Maar je kunt ook de lente in huis halen met een mooie bos bloemen. Helaas blijven deze niet altijd mooi, maar de vaas waarin je ze zet wel. Een leuke vaas zonder bloemen kan perfect als decoratiestuk. Wij zetten een aantal vrolijke vazen op een rijtje waarvan jij meteen lentekriebels krijgt.

Bekijk de leuke vazen »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten