Vrije tijd

Verzorgingspakket met topkorting

goodiebag

Natuurlijk wil je er deze zomer op je mooist uitzien. Libelle brengt je lichaam in topvorm met deze goodiebag vol verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Droom deze zomer heerlijk weg bij de natuurlijke geuren van de hydraterende producten van Le Petit Marseillais en voel je elke dag fris met de verzorgingsproducten van Listerine, Carefree, Vania en o.b.. Dankzij Libelle kan je dit pakket met 9 topproducten kopen voor € 22,50 i.p.v. € 44,77.

Stralend de vakantie in! »

Vrije tijd

Memory Game: vier onze Nationale Feestdag!

Nationale Feestdag

Maandag vieren we onze Nationale Feestdag. Het is dé dag waarop we even stilstaan bij de eedaflegging van Leopold I, die 183 jaar geleden de koning der Belgen werd. Een leuke gelegenheid dus om al in de Belgische sfeer te komen!

Speel het spel! »

Vrije tijd

Exclusieve korting voor 3D World, Magic & Fun in Koksijde

Shedeals

Je hebt het al meegemaakt: je hebt eindelijk vakantie , maar na een paar dagen begin je je toch af te vragen waarmee je je nu de hele tijd zal gaan bezighouden. Shedeals heeft de perfecte oplossing voor jou! Ontdek 3D World, Magic & Fun in Koksijde en download hier je gratis kortingsbon van € 4 per toegangsticket voor volwassenen (vanaf 12 jaar).Een leuke activiteit tijdens de vakantie, zelfs als het regent!

Exclusieve korting voor 3D World, Magic & Fun in Koksijde »

Vrije tijd

Zomers fietsen en wandelen: genieten met Wim Elsschot

Wandelroute

Het wordt een mooie zomer, dat voelen we in onze kleine teen. Alleen al omdat je met Libelle een hele zomer lang kan fietsen en wandelen in de mooiste regio's van Vlaanderen. In Libelle kun je elke week een bijzondere fietsroute ontdekken, op de site vind je een wandelroute in dezelfde schilderachtige regio. Deze week: Genieten met Willem Elsschot in Herselt!

Op stap! »

Libelle Lekker

Worstenbroodjes bij het kampvuur

kampvuur

Na een stevige trektocht heb je honger als een paard. In de vrije natuur is er geen restaurant te vinden, en een oven in je rugzak is ook wat zwaar. Maar niet getreurd, want tijdens het kamperen, mag ook het eten avontuurlijk bereid worden! Dus wat dacht je van zelfgemaakte worstenbroodjes boven een gezellig kampvuur

Ontdek hier hoe je kampvuurbroodjes maakt! »

wedstrijden

Win een exclusieve vissersbrunch in Oostduinkerke!

Win een exclusieve vissersbrunch in Oostduinkerke!

Beleef de geschiedenis van onze vissers tijdens de Eerste Wereldoorlog opnieuw en geniet nadien van een heerlijke brunch.

Neem deel »

Oproep

schoolfactuur

Libelle's grote schoolfactuurenquête

In september begint het nieuwe schooljaar, voor veel ouders een erg dure periode.

Wij zijn op zoek naar mama's die (anoniem) willen getuigen over de kosten van de schoolfactuur van hun kinderen en hoe zij daar mee omgaan.

Bezorg ons jouw verhaal »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


polls

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten