Libelle & C&A

Stijlvol combineren

C&A
Als Gerdy een rok of broek draagt, dan vindt ze het moeilijk om die te combineren met een jasje of bloesje. Daarom kiest ze altijd voor een kleedje. Anderzijds wil ze niet te jong gekleed gaan. Gelukkig is Lien Degol er. Ze helpt Gerdy bij het uitkiezen van 2 stijlvolle outfits van C&A.
Ontdek hier de tips en de outfits van C&A! »

Publireportage

Dit is magie!

Triumph

Een beha die de steun van een beugelbeha combineert met het comfort en het gevoel van een beha zonder beugels! Welke vrouw droomt daar niet van? Twintig lezeressen kregen de kans om de Magic Wire beha van Triumph uit te testen.

Lees hier hun reacties »

Libelle Lekker

Bespaar tijd en geld met Collect&Go;

Courses en ligne avec Collect & Go

Doe je boodschappen goedkoper en sneller met Collect&Go, de online boodschappenservice van Colruyt! Reserveer je boodschappen met je pc of smartphone, haal ze af in het afhaalpunt van je keuze, op een moment dat jij zelf bepaalt. En dankzij Shedeals wordt de servicekost van je eerste reservatie van € 5,50 nu helemaal terugbetaald. Download snel je voucher!

Bespaar tijd en geld met Collect&Go; »

Vrije tijd

Halloween: maak je eigen pompon

Halloween pompon

Pompons zijn een leuke manier om je woonkamer te decoreren. Ook voor Halloween! Voor deze kleurrijke, papieren bollen betaal je in de winkel al snel veel geld. Probeer ze daarom zelf te maken. Wij namen de proef op de som!

Probeer het uit! »

Vrije tijd

Halloween: goedkoop knutselen met ballonnen

Halloween knutselen ballonnen

Een witte ballon en een alcoholstift, meer heb je niet nodig om van je huis een echt spookkasteel te maken. Decoratie voor Halloween hoeft écht niet duur te zijn. Deze knutseltip is simpel, goedkoop en het zorgt voor de juiste akelige sfeer op 31 oktober.

Boo! »

Tv

Stijlvol combineren

MDCVL Gerdy

Als Gerdy een rok of broek draagt, dan vindt ze het moeilijk om die te combineren met een jasje of bloesje. Daarom kiest ze altijd voor een kleedje. Anderzijds wil ze niet te jong gekleed gan. Gelukkig is Lien Degol er. Ze helpt Gerdy bij het uitkiezen van 2 stijlvolle outfits.

Bekijk hier de tips en de outfits... »

Oproepen

Libelle helpt je met je verbouwingsvraag!

Oproep verbouwen

Wil jij van je keuken en eetkamer een praktische leefkeuken maken maar weet je niet waar te beginnen? Wil je een kamer opofferen voor een ruimere badkamer, maar blijven de plannen nogal vaag? Zijn de kinderen uit huis en wil jij absoluut een dressing, terwijl manlief eerder op een hobbykamer mikt?

Reageer snel! »

Oproep

Dankjewel Libelle!

Vond jij wat je zocht via Libelle?

Voor een mooie reportage zijn we op zoek naar verhalen achter jullie zoekertjes. Vond jij een familielid of oude schoolvriendin terug? Tikte je dat ene ontbrekende object voor je verzameling op de kop? Vond je de verloren knuffel van je zoon of dochter terug? Vertel ons kort je verhaal, je leeftijd en wanneer je zoekertje is verschenen. Wie weet lees je jouw reactie dan binnenkort wel in Libelle!

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten