Libelle & De Prêtre Orthopedie

Draag zorg voor je voeten

De Prêtre
We hebben ze élke dag broodnodig, en ze brengen ons overal naartoe: onze voeten. Maar wat als je voeten pijn doen, als stappen moeilijker wordt of als je zelfs andere klachten krijgt?
Lees er alles over »

Vrije tijd

Filmpje: originele vaasjes

Originele vaasjes

Met het mooie weer en de lente krijg je vast en zeker ook weer prachtige en kleurrijke bloemen in je tuin. Zonde om ze niet in huis te gebruiken. Maak je eigen vaasjes en laat de bloemen je interieur opfrissen. Deze vaasjes zijn ook de perfecte persoonlijke toets voor een tuinfeestje of communie.

Aan de slag! »

Gezondheid

Weg met jouw probleemzone

Sporten voor jouw probleemzone

Wil je die zwembandjes liever weg, mag dat postnataal buikje nu echt wel verdwijnen? Elke vrouw heeft wel haar eigen probleemzone. Voor elke zone gelden andere regels, zo ook voor het sporten. Wij geven de oorzaak en de sportmethode voor jouw probleem.

Sport voor jouw probleemzone »

Vrije tijd

Meer groen met Roos Van Acker

Tuinieren laarzen

Over precies 1 week gaat het project 30 dagen meer groen van start. Een maand lang wordt iedereen opgeroepen om meer groen te creëren op zoveel mogelijk plekjes in Vlaanderen. Roos Van Acker doet alvast mee.
 

Lees meer »

Oproepen

Libelle tv helpt feestvierders

Save the date

Druk in de weer met het plannen van het ultieme verjaardagsfeest? Net terug van een fantastische wereldreis? Of volop aan het dromen hoe jullie trouwfeest er zal uitzien? Libelle tv helpt feestvierders, steekt hen volledig in het nieuw en maakt hier een feestelijk tv-programma rond. Het resultaat zien we op een fantastische ‘save the date-foto’. Deze foto wordt dan verstuurd naar alle genodigden, opdat ze jouw feest van de eeuw niet zullen missen!

Lees meer »

Vrije tijd

Filmpje: vierjarig meisje danst pannen van het dak

Heather King

Het meisje Heaven danst al een tijdje met haar mama Tianna, een professionele danser. Samen veroverden ze de wereld met een optreden in de Amerikaanse televisieshow van Ellen Degeneres. Ze postten regelmatig filmpjes van hen beiden, en werden een fenomeen. Nu, een jaar later zijn ze terug! In vier dagen tijd werd het filmpje al meer dan een miljoen keer bekeken.

Bekijk het filmpje! »

Vrije tijd

Mooi: roze en lichtblauw

Hans Huylebroeck

De  Mooi-pagina in Libelle staat deze week volledig in het teken van roze en lichtblauw. Vallen de spulletjes in de smaak? In deze fotospecial vind je nog meer van dat leuks!

Lees meer »

Beauty

Zo blijft jouw make-up een hele dag mooi

Make-up aanbrengen

Hoe frustrerend is het dat je 's morgens uitgebreid de tijd neemt om een mooie make-up look aan te brengen en het rond het middaguur al half weggesmolten is? Deze producten zorgen ervoor dat jouw make-up een hele dag mooi blijft.

Probeer het uit »

wedstrijden

Win 1 van de 50 duotickets voor de hartverwarmende film Boychoir!

Win 1 van de 50 duotickets voor de hartverwarmende film Boychoir!

Wij geven 50 duotickets weg voor de hartverwarmende feelgood film Boychoir met Dustin Hoffman, over een jongen die zijn droom wil verwezenlijken.

Neem deel »

Oproep

Dansend koppel

Hoe hou jij je relatie sprankelend?

Jullie zijn al jarenlang gelukkig samen en geen haar op je hoofd dat eraan denkt om je partner te verlaten, maar door de dagelijkse routine is de vonk in jullie relatie een beetje verdwenen. Problemen hebben jullie niet: het is gewoon allemaal nogal vanzelfsprekend geworden.

Klinkt dat bekend in de oren? Besefte jij op een dag dat je relatie altijd op het tweede plan kwam en heb je daar iets aan gedaan? Hoe bracht jij de vonk weer in je relatie? Gingen jullie dansles volgen? Plannen jullie regelmatig een date in? Zijn jullie zaterdagavonden samen heilig? Vertel het ons via sanne.delee@libelle.be en wie weet staat jouw inspirerende verhaal binnenkort in Libelle!

Reageer snel! »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten