Oproepen

Verder zonder hem of haar

vrouw

Iedereen maakt het ooit mee: een persoon die je na aan het hart ligt, gaat dood. Je moet het gemis een plaats geven, zoals dat heet, en leren omgaan met pijn, verdriet en onmacht.

Stuur jouw verhaal »

Oproepen

‘Voor mij geen kerstkalkoen!’

Eetpatroon

Voor een mooie beeldreportage zijn we op zoek naar vrouwen die een bijzonder eetpatroon hebben. Ben jij (of een van je gezinsleden) lactose- of glutenintolerant? Eet je al jaren vegetarisch of veganistisch? Of zweer je bij raw food, paleo, bio voeding, Pascale Naessens of nog een ander dieet? 

Deel jouw eetgewoonten hier »

Oproepen

Echte moederliefde

Oproep

Voor een reportage in Libelle zijn we op zoek naar moeders die hun eigen pijn, teleurstelling en verdriet aan de kant schoven uit moederliefde voor hun kind

Stuur je verhaal »

Vrije tijd

Kies ik best voor een boekentas of trolley?

Boekentas

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Dat betekent voor veel ouders een dure maand voor de aankoop van schoolartikelen. Hét belangrijkste voorwerp is natuurlijk een goede boekentas en dan vraag je je als ouder wel eens af of je moet kiezen voor een rugzak of trolley? Wij zetten alle voor- en nadelen op een rijtje. Zo maak je de beste keuze voor jouw kind

Alle voor- en nadelen op een rijtje »

wedstrijden

Win tickets voor Cirque du Soleil

Win tickets voor Cirque du Soleil

De nieuwe show van Cirque du Soleil? Dat is één en al magie. Wil je je ook laten betoveren door Amaluna? Speel dan snel mee en win dankzij Libelle gratis tickets voor de voorstelling op 16 september!

Neem deel »

Oproep

orde

Wat zijn jouw kleine neuroses?

We hebben allemaal onze kleine neuroses. Schoenen die àltijd op dezelfde plek moeten staan, het aanrecht 100 keer opkuisen tijdens het koken, geen zilveren met gouden juwelen samen dragen, de trap altijd met het rechterbeen eerst opgaan, ...En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Deel jouw verhaal hier »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten