Abonnement Libelle 6 of 12 maanden

deze deal loopt tot 27 september 2012

De herfst- en wintermaanden staan opnieuw voor de deur: gezelligheid troef als je je knus voor de haard kunt nestelen mét je favoriete tijdschrift! Terwijl de temperaturen buiten dalen, geniet jij van de leukste artikelen, tips & tricks voor huis en tuin, heerlijke recepten, de nieuwste modetrends... dankzij een abonnement van 6 of 12 maanden op Libelle! Kies je voor het jaarabonnement, dan krijg je er een prachtige theeset van Rituals bij voor een extra gezellige toets!

Gedaan met iedere week naar de krantenwinkel hollen: vanaf nu belandt je favoriete tijdschrift iedere week veilig verpakt in jouw brievenbus en mis je zo geen enkel nummer! Bovendien krijg je Libelle al op woensdag in de bus, een dag eerder dan in de winkel dus! Bij deze Shedealsaanbieding krijg je de keuze tussen:

  • Abonnement op Libelle van 6 maanden + 1 maand gratis voor € 73 i.p.v. € 84,11.
    OF
  • Jaarabonnement op Libelle incl. 1 maand gratis + Rituals theeset voor € 136 i.p.v. € 147,20: de theeset ter waarde van € 37,40 bestaat uit twee prachtige handgemaakte theekopjes, een handig porseleinen theeschaaltje en heerlijke, zuivere kruidenthee voor gezellige én gezonde herfstmaanden.

Je kunt je abonnement steeds beheren via www.abon.be (adreswijziging, vakantieservice...) én wordt als eerste op de hoogte gebracht van tal van extra aanbiedingen. Je kunt ook kiezen op welke datum je abonnement start. Snel, makkelijke én gratis! Bovendien word je als jaarabonnee op Libelle automatisch lid van de Libelle club. Zo geniet je van talrijke leuke voordelen! Neem alvast een kijkje op www.libelle.be/club.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Voor de verdere afhandeling van deze aanbieding word je doorverwezen naar een aparte site. Klik hiervoor op “Koop nu” en volg de stappen om het abonnement te bestellen. Je kunt het combipakket bestellen voor jezelf of cadeau doen. Geef daarvoor simpelweg het adres in van de persoon voor wie het pakket bestemd is!
Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs.

Nu kopen op Libelle shedeals »


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten