Tv

Leuk recycleren

wc-rol

Iedereen heeft wel ergens een lade in huis waar alle spullen door elkaar liggen. Kabels in de war, alles is op een hoopje bij elkaar gepropt en nu vind je niets meer terug. In Snel Gefixt geven Yuri en Dries je handige tips zodat je niet enkel efficiënt opruimt, maar ook recycleert.

Klik hier voor de tips »

Tv

Filmpje: Patricia Arquette houdt feministische speech

Patricia Arquette

De film ‘Boyhood’ heeft zijn favorietenrol op de Oscars niet waargemaakt. Maar actrice Patricia Arquette sleepte wel de Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de wacht. In de film neemt ze de rol van single mama voor haar rekening, en dat doet ze uitstekend. Ze vierde haar overwinning dan ook met een pakkende speech waarmee ze de zaal helemaal opzweepte.

Bekijk het filmpje! »

Tv

Deze kraan moet jij in huis halen

kraan

Een bekend maar vervelend fenomeen: Jij staat onder de douche, je water wordt koud omdat iemand anders het toilet doorspoelt. Met een thermostatische kraan heb je dit niet meer. En deze kraan heeft nog heel wat voordelen. In Spoor 18 somt Sam Verhaegen ze voor je op.

Lees hier meer... »

Tv

Leer je kind goed eten

kind

Sommige mensen blijven heel hun leven slank en moeten op geen calorie letten, terwijl sommigen bij wijze van spreken dik worden als ze al kijken naar eten. Als ouder is het heel belangrijk dat je het goede voorbeeld geeft. 

Lees hier meer... »

Tv

Seks wordt beter met de jaren

ouderen seks

‘Hoe ouder je wordt, hoe beter de seks’ zo zegt Zaki. Hij schreef het boek Ondeugend ouder worden. Hij ziet er zelf echt wel de voordelen van in. Niet enkel heb je meer tijd voor jezelf, de seks is zo veel beter. 

Lees hier meer... »

Tv

Verzorg je huid in de winter

reinigen

In de winter doe je lekker warme kleren aan, je zet de chauffage lekker hoog en dit maakt je huid droger. Soms heb je het zelfs zo druk dat je geen tijd hebt om je huid te verzorgen. Maar toch is het heel belangrijk. Die extra aandacht een must.

Klik hier voor meer... »

Nu op Libelle TV

  • 12:50 Ilse kookt
  • 13:10 Super dagje uit
  • 13:30 Jimmy's Farm
  • 14:30 Grenzeloos verliefd
Naar de tv-gids »   

Filmpjes

garden bloesem gereedschap
Patricia Arquette
kraan
last tango
Vettig haar
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten