Tv

Vrouw met een missie: Anja en Vrouwen Helpen Elkaar

VMEM anja

Een vrouw op 8 krijgt borstkanker. Dat betekent dus dat we er allemaal rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgt.  Zo ook Anja Verstraete.  Zij overwon borstkanker en wil andere vrouwen helpen die hetzelfde doormaken. Samen met twee andere enthousiaste lotgenoten zetten ze hun schouders onder het project: Vrouwen Helpen Elkaar. 

Bekijk hier haar verhaal... »

Tv

Nieuw op Libelle tv: Spoor 18

Ilse Van Hoecke DES

Vlakbij het station van Mechelen – in de schaduw van het Sanoma-gebouw – staat het oude spoorhuis 'Spoor 18'. Dit historische pand wordt niet alleen het decor van de nieuwe zaterdagavond-show van Ilse Van Hoecke, het programma heet ook : SPOOR 18.

Ontdek hier meer... »

Tv

Papa's weten het beter: pampers verversen!

PWB pampers

Wie ververst er thuis de pampers en vanaf welke leeftijd moeten kinderen op het potje gaan? Bestaan er trucjes om de overgang van pamper naar potje vlot te laten verlopen, dus zonder te veel 'ongelukjes'? Jits en Ilse zochten het uit samen met Ann Reymen, mama van Pixie Lolita en Mina Monroe. 

Bekijk hier meer! »

Tv

Vrouw met een missie: Steffie en Bone4Kids

vmem steffie

De jonge Roseline heeft een zeldzame ziekte waardoor haar bot erg broos is en gemakkelijk breekt. Eens gebroken kan het niet of maar zeer moeilijk aan mekaar groeien. Steffie Kunnen, de mama van Roseline,  wilde niet bij de pakken blijven zitten. Bovendien is een medische oplossing voor de ziekte nabij. 

Bekijk hier de aflevering... »

Tv

Vind de juiste kledij na je dieet

Anne

Anne is de laatste jaren nogal fel vermagerd. Door de verandering van haar lichaam blijft ze het moeilijk vinden om de juiste kleding te vinden. Ze blijft grijpen naar losse kleding en XL-stukken. Gelukkig kon Lien haar helpen! In Met de complimenten van Lien gaf ze haar niet 1, maar 2 nieuwe outfits!

Bekijk hier het resultaat! »

Filmpjes

Myriam
Mama moves taille
Mama moves rug
Mama Moves buikspieren
Mama Moves schouders
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten