Tv

Zo verf jij zelf je haar

verven

Je bent je haarkleur zo beu, maar naar de kapper gaan kost weeral geld en is tijdrovend. Dan maar zelf kleuren! Maar hoe begin je hieraan? Ontdek welk kleurtype je hebt.

Kapster Guigone geeft Bea een mooie coupe.
 

Lees hier meer... »

Tv

Wij zeggen 'nee' tegen vettig haar

Vettig haar

Pff, soms wil je haar gewoon echt niet mee. Het is futloos en straalt niets sexy uit. 
Is jouw haar ook zo en wordt het daarbovenop snel vettig?
Kapster Guigone geeft vandaag in 'Home Sweet Home' je een paar handige tips. 

Lees hier de tips »

Oproepen

Libelle helpt je met je verbouwingsvraag!

Oproep verbouwen

Wil jij van je keuken en eetkamer een praktische leefkeuken maken maar weet je niet waar te beginnen? Wil je een kamer opofferen voor een ruimere badkamer, maar blijven de plannen nogal vaag? Zijn de kinderen uit huis en wil jij absoluut een dressing, terwijl manlief eerder op een hobbykamer mikt?

Reageer snel! »

Tv

Kerstwensen van Ilse en Elke

Kerst Ilse en Elke

Om van 2015 een superjaar te maken wensen Ilse Van Hoecke en Elke Van Mello je vooral veel tijd toe! Tijd om door te brengen met je familie, met je vrienden, om te knutselen en te koken, te genieten van het leven en je te laten inspireren door Libelle. Ilse en Elke staan in ieder geval ook in 2015 klaar om je daarbij te helpen.

Bekijk hier hun kerstwensen! »

Oproepen

Libelle tv helpt feestvierders

Save the date

Druk in de weer met het plannen van het ultieme verjaardagsfeest? Net terug van een fantastische wereldreis? Of volop aan het dromen hoe jullie trouwfeest er zal uitzien? Libelle tv helpt feestvierders, steekt hen volledig in het nieuw en maakt hier een feestelijk tv-programma rond. Het resultaat zien we op een fantastische ‘save the date-foto’. Deze foto wordt dan verstuurd naar alle genodigden, opdat ze jouw feest van de eeuw niet zullen missen!

Lees meer »

Tv

Kerstwensen van Wim en Ilse

Kerst wim en ilse

Geen Kerstmis zonder een heerlijke maatlijd en geen nieuw jaar zonder nieuwe recepten om te proberen. Libelle chefs Ilse D'hooge en Wim Ballieu zullen jullie ook in 2015 veel culinaire inspiratie geven en hebben nu al de lekkerste kerstwensen voor jullie klaar.

Bekijk hier hun wensen! »

Libelle Lekker

Jouw culinaire kerstvragen op Story FM

Kersthulplijn

Onze Libelle-chefs Ilse en Wim Ballieu lossen samen met Story FM-chef Peter van Asbroeck op 24 december je culinaire kerstvragen op van 9 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds op Story FM. Via Libelle.be/kersthulplijn kan je jouw vragen live stellen via onze chat. En terwijl zij je helpen, brengt de Kerst Top 100 je helemaal ik kerstsfeer. Zeker luisteren!

Lees meer »

Tv

Kerstwensen van Meredith Vieira

Kerst Meredith

Dat ook de rest van de wereld zich klaarmaakt voor de feestdagen zal niemand verbazen. En ook vanuit de Verenigde Staten komen kerstwensen voor de Libelle lezeressen en kijksters! Meredith Vieira, presentatrice van The Meredith Vieira Show, stuurde ons een persoonlijke boodschap voor jullie.

Bekijk hier haar wensen! »

Tv

Stijlvol het nieuwe jaar in!

MDCVL Evy

Evy heeft moeite met het vinden van haar eigen stijl. Ze draagt nog steeds wat ze in haar tienerjaren droeg, maar ze vindt dat het nu wel tijd is voor een meer volwassen look. Lien gaf haar meer dan gelijk en stond direct klaar met nuttige tips, weetjes en 2 outfits!

Ontdek hier de outfits! »

Tv

Kerstwensen van Jits en Angelo

Jits & angelo

Bij Kerstmis hoort niet alleen een gezellig feest, er horen ook wensen bij, voor jezelf en voor je familie en vrienden. Ook uit de grote familie van Libelle komen persoonlijke kerstwensen. Vandaag zijn het Jits Van Belle en Angelo Dorny die jou heel wat moois willen toewensen.

Bekijk hier hun kerstwensen! »

Nu op Libelle TV

  • 12:25 Ilse kookt
  • 12:40 Ilse kookt
  • 12:50 Ilse kookt
  • 13:00 Ilse kookt
  • 13:15 Ilse kookt
  • 13:30 Papa's weten het beter
  • 13:45 Viva bomma
  • 14:55 Met de complimenten van Lien
  • 15:15 Jimmy's Farm
Naar de tv-gids »   

Filmpjes

Vettig haar
Kerst Ilse en Elke
Kerst wim en ilse
Kerst Meredith
MDCVL Evy
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten