Tv

Stijlvol combineren

MDCVL Gerdy

Als Gerdy een rok of broek draagt, dan vindt ze het moeilijk om die te combineren met een jasje of bloesje. Daarom kiest ze altijd voor een kleedje. Anderzijds wil ze niet te jong gekleed gan. Gelukkig is Lien Degol er. Ze helpt Gerdy bij het uitkiezen van 2 stijlvolle outfits.

Bekijk hier de tips en de outfits... »

Oproepen

Libelle helpt je met je verbouwingsvraag!

Oproep verbouwen

Wil jij van je keuken en eetkamer een praktische leefkeuken maken maar weet je niet waar te beginnen? Wil je een kamer opofferen voor een ruimere badkamer, maar blijven de plannen nogal vaag? Zijn de kinderen uit huis en wil jij absoluut een dressing, terwijl manlief eerder op een hobbykamer mikt?

Reageer snel! »

Tv

Toeters & Bellen griezelt met Halloween!

Toeters & Bellen Halloween

Wim Ballieu en Elke Van Mello trekken hun stoutste schoenen aan en vieren dit weekend Halloween! Wim zorgt voor akelige hapjes, terwijl Elke zich uitleeft met griezelige decoratie. Samen zorgen zij weer voor een spetterend Halloweenfeest.

Bekijk hier meer! »

Tv

Het wordt warm in Spoor 18

Ilse en Cath Luyten

Op een steenworp van het station in Mechelen staat het historische spoorhuis 'Spoor 18' alweer vol ongeduld op nieuwe en boeiende gasten te wachten. Deze week wordt de studio meteen enkele graden warmer, want Ilse Van Hoecke opent de deuren voor een bekende presentatrice én het zonnetje in huis....

Kijk snel hier! »

Nu op Libelle TV

  • 06:00 Flapuit
  • 06:10 Papa's weten het beter
Naar de tv-gids »   

Filmpjes

mama moves billen
Mama moves rug
Wafels
Neusspray
MDCVL Gerdy
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten