Tv

Save The Date voor Libelle tv

Save The Date

Vanaf donderdag heb je een nieuwe afspraak met Libelle tv. Ilse Van Hoecke en haar team zorgen elke week voor een prachtige uitnodigingskaart, maar niet zonder de feestvierders eerst een hele make-over te geven. Dus zet het in je agenda en Save The Date!

Ontdek hier meer... »

Tv

Maak van je zolder de ideale kinderkamer

woondromen 7

Evy heeft haar huis volledig naar haar smaak ingericht. Een half jaar geleden beviel ze van haar tweede kindje, dat nu in een kleine babykamer slaapt. Omdat er geen grotere kamer meer beschikbaar is in het huis, wil ze graag van de zolder een meegroeikamer maken. Filip Deslee helpt haar alvast op weg.

Bekijk hier het resultaat! »

Tv

6 tips voor een gezond gazon

gazon home sweet home

Af en toe zien we al een streepje zon en wat is er dan leuker om in je tuin te zitten. Natuurlijk wil je dan dat je gazon er tiptop uitziet. Onze tuinspecialist, Angelo Dorny, heeft een aantal tips voor een goed onderhoud van je gazon.

Bekijk hier de tips »

Oproepen

Libelle tv helpt feestvierders

Save the date

Druk in de weer met het plannen van het ultieme verjaardagsfeest? Net terug van een fantastische wereldreis? Of volop aan het dromen hoe jullie trouwfeest er zal uitzien? Libelle tv helpt feestvierders, steekt hen volledig in het nieuw en maakt hier een feestelijk tv-programma rond. Het resultaat zien we op een fantastische ‘save the date-foto’. Deze foto wordt dan verstuurd naar alle genodigden, opdat ze jouw feest van de eeuw niet zullen missen!

Lees meer »

Tv

Breng bloemetjes en bijtjes naar jouw moestuin!

bij bloem

Jij bent iemand met een kleine of grote moestuin en je wil de zaden of planten zien uitgroeien tot een lekkere groente? Dan raadt Angelo Dorny je aan om bloemen een plaatsje te geven op een open plek ergens bij jouw groententuin. Het geheim van verse groenten is immers het planten van bloemen met prachtige kleuren en heerlijke geuren. Zo trek je bijtjes en andere insecten aan die noodzakelijk zijn. 

Lees hier meer! »

Tv

Het groene leven van Laurence Machiels

Laurence Machiels

Sinds 6 maart presenteert Laurence Machiels De Vierkante Meter op Libelle tv. Daarvoor zag je haar misschien al op de sofa bij Ilse Van Hoecke in Spoor 18, maar ook in het magazine werkte ze mee aan heel wat groenproducties. We laten Laurence zelf even vertellen wat groen voor haar betekent.

Lees hier meer! »

Tv

Woontips voor een kleine ruimte

woondromen 5

Myriam woont samen met haar zonen in een grote woning. Omdat de ruimte het toelaat, wil haar zoon David bij haar blijven wonen. Maar omdat iedereen toch een beetje privacy zou behouden, heeft Myriam besloten om een deel van de woning om te bouwen tot kangoeroewoning. Ruimte heeft ze genoeg, maar ze weet toch niet goed hoe hier aan te beginnen met een beperkt budget. Gelukkig snelt Filip Deslee weer ter hulp!

Ontdek hier de plannen van Filip »

Tv

Help, ik ga naar mijn menopauze

meno peno

Elke vrouw belandt vroeg of laat in haar menopauze. Je hebt vaker een humeur, je begint sneller te zweten, je hebt regelmatig opvliegers en zo zijn er nog veel klachten. Wat zijn de meest voorkomende en wat kan ik er tegen doen?

Lees hier meer... »

wedstrijden

Win 1 van de 50 duotickets voor de hartverwarmende film Boychoir!

Win 1 van de 50 duotickets voor de hartverwarmende film Boychoir!

Wij geven 50 duotickets weg voor de hartverwarmende feelgood film Boychoir met Dustin Hoffman, over een jongen die zijn droom wil verwezenlijken.

Neem deel »

Filmpjes

gazon home sweet home
Woondromen 6
zomermode
bij bloem
paascrea
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten