Tv

Zeg het met geuren: aromachologie

Vrouw in lavendelveld

Over kleur en smaak valt niet te discussiëren, maar geuren hebben een groot effect op ons gedrag en de omgang met andere mensen. Deze invloed wordt nu bestudeerd en ja, het beestje heeft ook een naam. Maak kennis met aromachologie.

Lees snel verder! »

Tv

In 1,2,3 een eigen stijl

Evi en Lien

De dertigjarige Evi werkt als bediende in de luchthaven van Luik en moest vroeger vaak een uniform dragen. Hierdoor heeft ze geen eigen stijl kunnen ontwikkelen en kleedt ze zich nogal studentikoos. Maar reddende engel Lien Degol staat klaar om Evi met twee outfits tot een stoere maar sexy vrouw om te toveren.

Kijk hier voor de tips en outfits! »

Tv

Kat en hond ontwormen

Vrouw met hond

Een hond of kat in huis nemen is altijd fijn, maar het diertje heeft natuurlijk ook een goede verzorging nodig. Een van de belangrijke dingen die je hierbij niet mag vergeten is ontwormen, maar waarom en wanneer moet dat precies gebeuren?

Dierenarts Bart geeft advies! »

Tv

Kleding om je zelfvertrouwen te boosten

Lien en Sandra

Dankzij interieurarchitecte Sandra zijn gebouwen piekfijn in orde, maar zelf loopt ze er niet altijd stijlvol bij. Als moeder van twee kindjes heeft ze immers niet veel tijd om voor de kleerkast te staan, maar dat wil ze veranderen. Styliste Lien Degol stelt twee outfits samen die Sandra weer het nodige zelfvertrouwen zullen geven.

Ontdek hier de tips en outfits! »

Tv

Subtiel verhullen doe je zo!

Lien en Karen

Karen is 38 jaar en werkt als uitzendconsulente bij Randstad. Door een medicijnenkuur is ze enkele kilo's bijgekomen en verbergt ze haar lichaam in lange jurken. Met twee nieuwe outfits probeert Lien Degol Karen's figuur op een goede manier in de kijker te zetten.

Ontdek hier de tips en outfits! »

wedstrijden

De lieve goede Sint brengt LEGO!

De lieve goede Sint brengt LEGO!

"Lieve Sinterklaas, Ik ben dit jaar heel erg braaf geweest. Ik hoop dan ook dat u mijn briefje met wensen leest. Er zitten heel wat supercoole LEGO speelpakketten tussen, die ik eerlijk zal delen met mijn broers en zussen." Staat LEGO op het verlanglijstje van je kind? Doe dan mee aan de wedstrijd en win een leuk speelpakket!

Neem deel »

Filmpjes

Boze juf
Evi en Lien
Vrouw met hond
Stefanie en Nathalie
Mama Moves buikspieren
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten