Tv

Het wordt warm in Spoor 18

Ilse en Cath Luyten

Op een steenworp van het station in Mechelen staat het historische spoorhuis 'Spoor 18' alweer vol ongeduld op nieuwe en boeiende gasten te wachten. Deze week wordt de studio meteen enkele graden warmer, want Ilse Van Hoecke opent de deuren voor een bekende presentatrice én het zonnetje in huis....

Kijk snel hier! »

Tv

Vrouw met een missie: Sarah en Syrah Head Fashion

VMEM sarah

Sarah Raes kampt al sinds haar vierde met de ziekte alopecia. Ze is er niet echt ziek van, maar de aandoening zorgt ervoor dat ze haar lichaamshaar zelf afstoot. Dit gebeurt heel wisselend, maar vooral hoofdharen, wimpers en wenkbrauwen moeten eraan geloven. Omdat pruiken haar hoofdhuid irriteren en ze die niet kan verdragen, is Sarah al heel haar leven op zoek naar modieuze mutsjes en sjaaltjes. 

Bekijk hier haar verhaal.... »

Tv

Rock'n roll in Spoor 18

Jan Leyers (small)

Vlakbij het station van Mechelen staat het historische spoorhuis 'Spoor 18', dat sinds 4 oktober de ideale plek is voor een intieme babbel met bekende en minder bekende gasten. Nu actrice Leah Thys vorige zaterdag het ijs heeft gebroken, opent de studio deze week opnieuw haar deuren en mag Ilse Van Hoecke ook in de tweede aflevering een bekend gezicht uit de televisiewereld ontvangen.
 

Kijk hier welke Vlaamse Beatle de pannen van de studio speelt... »

Tv

Vrouw met een missie: Sofie en het Toekomstatelier

VMEM sofie

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-Ten-Node zitten op zaterdag tientallen kinderen vrijwillig op de schoolbanken.  Drie jaar lang krijgen de kinderen op een niet schoolse manier les over thema’s die leiden tot specifieke beroepen zoals journalist, politieagent, advocaat, modeontwerper, geneesheer, militair, etc.

Ontdek hier meer... »

Tv

Mama Moves: sterkere schouders

Mama Moves schouders

Je schouders gebruik je elke dag op vele manieren, maar tijdens een workout worden ze vaak vergeten. Gelukkig zijn Kim en Tia er om je er aan te doen denken! Ze brengen enkele simpele oefeningen mee, waardoor je schouders aanzienlijk zullen verbeteren. 

Bekijk hier oefening 1 tot 7! »

Tv

Breng meer pit in je kledij!

MDCVL Ulrike

Ulrike is een creatieve jonge vrouw, maar dat zag je niet meteen aan haar kledingstijl. Ze ging als een grijze muis door het leven. Ulrike besefte dat ze heel neutraal gekleed ging en riep daarom de hulp in van Lien Degol. In Met de complimenten van Lien bracht zij de nodige pit in de kledij van Ulrike.

Ontdek hier alle tips en de outfits! »

Tv

Vrouw met een missie: Jolanda en Sociale Dierenhulp

VMEM jolanda

De crisis treft niet alleen mensen, maar ook dieren.  Heel wat mensen die zelf amper rondkomen, hebben het ook moeilijk om voeding voor hun dieren te kopen.  Voor velen betekent hun hond of kat een lichtpuntje in hun bestaan, ze zouden dan ook het eten uit hun mond sparen om hun dieren te voeden. Net daarom richtte Jolanda Kause de voedselbank voor dieren op. 

Bekijk hier haar verhaal... »

wedstrijden

Win een wondervakantie in Genk

Win een wondervakantie in Genk

Dit najaar bruist Genk van de activiteit. C-mine expeditie wordt omgetoverd tot Wondergrond, een magische, ondergrondse wereld. In Bokrijk voel je het herfstkriebelen tot in de toppen van je tenen. In Kattevennen kan je sterren spotten. En voor de ouders en grootouders is er Rocc-O-rama, een pop-up expo over Rocco Granata, dé Genkse volksheld bij uitstek. Redenen genoeg dus om met het hele gezin naar Genk te trekken en… de kinderen gratis te laten slapen!

Neem deel »

Nu op Libelle TV

  • 12:00 Rode rozen
  • 12:50 Ilse kookt
  • 13:10 Toeters & bellen
  • 13:30 Scandinavisch wonen
Naar de tv-gids »   

Filmpjes

Mama moves rug
Mama moves taille
VMEM sarah
MDCVL Katrien
reese witherspoon
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten