Tv

Kerstwensen van Jits en Angelo

Jits & angelo

Bij Kerstmis hoort niet alleen een gezellig feest, er horen ook wensen bij, voor jezelf en voor je familie en vrienden. Ook uit de grote familie van Libelle komen persoonlijke kerstwensen. Vandaag zijn het Jits Van Belle en Angelo Dorny die jou heel wat moois willen toewensen.

Bekijk hier hun kerstwensen! »

Tv

Stralend op elke leeftijd!

MDCVL Afl 14

Als jonge oma voelt Monique zich wat onzichtbaar. Ze is haar stijl kwijt en voelt zich een grijze muis. Ze weet niet hoe ze moet combineren en of haar kledij te oud of te jong voor haar is. Gelukkig staat Lien Degol klaar met antwoorden op al haar vragen, samen met twee nieuwe outfits

Ontdek hier de tips van Lien! »

Tv

Creatief met de diepvriezer

HSH diepvriezer

Iedereen heeft een diepvriezer in huis die we vol steken met ijs, restjes van saus en soep en allerlei diepvriesproducten. Maar wist je dat je je diepvriezer op een creatievere manier kan gebruiken? Dries en Yuri bedachten voor Home Sweet Home enkele leuke trucjes! 

Ontdek het hier! »

Tv

Sportief en elegant, het kan!

Julie en Lien

De 35-jarige Julie is een bezige bij, want ze heeft niet enkel haar handen vol aan haar kindjes, ze fietst ook elke dag naar het werk. Hierdoor heeft ze 's ochtends niet veel tijd en kiest ze voor sportieve kledij. Lien Degol zoekt twee gemakkelijke outfits waarmee Julie als een elegante dame naar het werk kan rijden.

Kijk hier voor de tips en de outfits! »

Tv

Snel gefixt met azijn

Yuri en Dries aan de wasbak

Azijn brengt niet alleen je salades op smaak, maar het is ook het perfecte hulpmidddel om die lastige vlekken en kalk te verwijderen. Yuri en Dries, de manusjes-van-alles uit Home Sweet Home, testen het uit!

Lees hier meer! »

Tv

Flapuit: let it go!

Flapuit let it go

Haar Engels is misschien nog niet helemaal zoals het moet, maar de overtuigingskracht waarmee Lani het bekende nummer uit Frozen zingt, maakt van haar de nieuwste ster van de Flapuitjes. Al lijken haar vriendjes daar anders over te denken...

Bekijk hier het filmpje! »

Tv

Zeg het met geuren: aromachologie

Vrouw in lavendelveld

Over kleur en smaak valt niet te discussiëren, maar geuren hebben een groot effect op ons gedrag en de omgang met andere mensen. Deze invloed wordt nu bestudeerd en ja, het beestje heeft ook een naam. Maak kennis met aromachologie.

Lees snel verder! »

Nu op Libelle TV

  • 06:30 Spoor 18
  • 07:15 Trinny & Susannah: Missie Holland
  • 08:00 Ilse kookt
  • 08:15 Rode rozen
  • 09:10 De zoete zonde
Naar de tv-gids »   

Filmpjes

Jits & angelo
Tia & Palmira
MDCVL Afl 14
HSH diepvriezer
Julie en Lien
videos »


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten