Zet de juf of de meester in de bloemetjes

1 juni 2012

mijn blokje einde schooljaar

Vind jij de juf of meester van jouw (klein)kids ook zo straf? Dan wil je hem of haar op het einde van het schooljaar zeker even in de bloemetjes zetten. Met deze leuke en originele LEGO-geschenkjes zullen ze jouw bengel nog lang herinneren!

Een volledig op maat gemaakt Lego-potlood met een zelfgekozen gegraveerde tekst. Dit unieke item heeft Mijn Blokje speciaal gecreëerd voor het einde van het schooljaar. Je ontvangt het potlood in losse stukken met een bouwplan. Zo bouw je zelf je eigen potlood om aan de juf of meester af te geven. Dit unieke bedankje zullen ze zich altijd herinneren!

 

Of wat dacht je van een schoolbord + gegraveerde magneet? Of ga je liever voor een schoolbordje + minifiguur "juf of meester"? Of een combinatie van beiden? Het kan allemaal dankzij mijnblokje.be.

mijn blokje

 

 

 

 

 

 

Aanbieding: Libelle-lezers krijgen een speciale korting van 0,10 euro per product indien je bij bestelling via de website van Mijn Blokje codewoord Libelle vermeldt. (exclusief verzendingskosten)

Bestel nu! Stuur een mail naar contact@mijnblokje.be en je ontvangt jouw geschenk ruimschoots op tijd! Mijnblokje.be levert tot 1 week voor het einde van het schooljaar.

reacties

reageer ook »

Donderdag 26 mei 2011 - 13u27

Ik heb niet besteld voor de juffen, maar wel voor mijn 2 zoontjes als beloning voor het 'hopelijk' goede rapport

 

Dinsdag 17 mei 2011 - 10u02

Op de website van mijn blokje staat toch dat de verzendkosten 2,60 bedragen, dat vind ik toch wel veel!

 

Reageer ookDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen