Geboren in september? Dan bezit je deze geweldige eigenschappen!

Geboren in september? Dan bezit je deze geweldige eigenschappen!

Het staat in de sterren geschreven: mensen die geboren zijn in de mooie maand september, delen een aantal fantastische eigenschappen. Ken of ben je zo iemand? Lees dan zeker even verder!

1. Ze gaan goedgezind door het leven

En dat is zelfs bewezen. Onderzoek toont aan dat kinderen waarvan de moeder tijdens de zwangerschap veel vitamine D binnenkreeg, minder kans hebben op mentale problemen zoals een depressie of bipolaire stoornis. En laat septemberbaby’s nu geboren zijn op het einde van de zomer. Ze zijn bijgevolg het zonnetje in huis!

2. Ze zijn enorm loyaal

Aan hun vrienden, maar ook aan zichzelf. Wees maar zeker dat je op hen kunt rekenen, zonder dat ze hun eigenwaarde uit het oog verliezen. Ze gaan voor hun vrienden door het vuur en zullen alles doen om te helpen waar nodig. Dat maakt van hen ook fantastische vriend(inn)en.

3. Ze zijn erg intelligent

Al zullen ze het niet snel toegeven: mensen die in september geboren zijn, kunnen ontzettend slim uit de hoek komen. Ze staan dikwijls klaar met goede raad en praktische oplossingen voor problemen die zich voordoen. Ze hebben daarbij aandacht voor detail en zin om de koe bij de hoorns te vatten.

4. Ze zijn emotioneel

En dat is een hele goede eigenschap! Al laten ze hun emoties niet graag zien aan mensen die ze niet goed kennen, ze zouden niet bang zijn om toe te geven dat ze niet goed in hun vel zitten. Tegelijk maken ze ook duidelijk wanneer ze vrolijk, enthousiast, verliefd of boos zijn.

5. Ze zijn van nature sportief aangelegd

Britse onderzoekers ontdekten dat kinderen die in september, oktober en november geboren zijn, atletischer zijn dan anderen. Ze hebben daarbij veel doorzettingsvermogen, waardoor ze (dus ook op sportief vlak) alles kunnen bereiken waar ze maar van dromen. Zelfs als anderen al lang hebben opgegeven, blijven ze doorgaan!

Coverbeeld: Getty Images

Lees zeker ook deze artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)