Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Boogschutter?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Boogschutter?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Boogschutter, de eerste maanden laait de passie in je relatie hoog op!

Zo wordt jouw jaar

Je bent van nature niet bang om nieuwe wegen in te slaan, en in het komende jaar krijg je daar zeker de gelegenheid toe. Maar weet waar je aan begint, en zet eerste alle voor- en nadelen op een rijtje. Wees ook voorzichtig met spontane beloftes waarvan je niet weet of je ze waar kunt maken. Als je de consequenties van je besluit eenmaal kunt overzien, staat je een spannend, avontuurlijk en succesvol jaar te wachten!

Je carrière

De eerste vier maanden van het jaar heb je de tijd om structuur en eventuele veranderingen in je professionele leven te brengen, en misschien krijg je zelfs de kans om iets nieuws bij te leren. Na een zomer van hard werken ontdek je dan in september dat je grote vooruitgang hebt geboekt, en kun je beginnen je nieuwe werkwijze – of levenswijze te stabiliseren. Dan is het ook het moment om te genieten van welverdiende rust en een late vakantie te boeken.

De liefde

Het eerste trimester is het één en al passie in je leven, misschien met een nieuwe liefde. Vanaf april begint je verstand de bovenhand te krijgen en ga je je afvragen of het allemaal wel zo geweldig is als je dacht. Maar pas op met overhaaste beslissingen, want in augustus blijkt dat de passie wel degelijk nog aanwezig is. En dan rest je alleen nog maar om te genieten van wat je hebt en uit te kijken naar een mooie toekomst. Dit is een jaar waarin relaties groeien en trouw beloond wordt.

Je financiën

Als er één ding duidelijk wordt het komende jaar, is het wel dat niet alles goud is wat blinkt. Laat je niet verblinden door snelle winst en makkelijke oplossingen, dat kan je duur te staan komen. Vaar rustig je eigen koers, dat heeft in het verleden immers zijn verdienste al bewezen?

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)