Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Kreeft?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Kreeft?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Kreeft, in de lente komt ook je hart tot bloei!

Zo wordt jouw jaar

Van het begin van het jaar tot begin maart zul je het gevoel hebben dat je op de proef wordt gesteld: alles gaat langzamer dan je zou willen en daar raak je behoorlijk gefrustreerd van. Ook het thuisfront lijdt daaronder. Tussen maart en september komt er beweging, en kun je veel doen om het leven beter te maken voor jezelf en de mensen die je lief zijn. Neem je verplichtingen op je en maak plannen op lange termijn. Een beslissing die je in november neemt, kan vérstrekkende gevolgen hebben.

Je carrière

In januari en februari loopt niet alles zoals je wilt, en ook in de tweede helft van oktober bereik je minder dan je gehoopt had. Maar geef de moed niet op, want er blijven nog genoeg weken in het jaar over om je mouwen op te stropen en in actie te komen. Vooral tussen juni en september zit je vol goede ideeën en initiatieven die je carrière ten goede kunnen komen. Een beetje meer zelfvertrouwen mag wel: je bent vaak veel te bescheiden.

De liefde

In de eerste koude maanden van het jaar staat de liefde op een laag pitje, maar in de lente warmt ook je hart op en van mei tot juli vinden er belangrijke veranderingen plaats. Het kan zijn dat je ontdekt dat iemand niet goed voor je is, en je hebt dan het zelfvertrouwen om er iets aan te doen. Augustus en september zijn dé maanden voor mooie ontmoetingen of bijzondere avonturen met een oude of een nieuwe liefde. En de winter is cocoontijd, dan bloeit de liefde volop.

Je financiën

In juli en augustus heb je kans om verbetering te brengen in je financiële toestand, als je daar tenminste stappen voor onderneemt. Misschien zoek je een betere job, of ga je een opleiding volgen? Wees niet bang om zelf het initiatief te nemen, en laat je niet weerhouden door valse bescheidenheid. Je weet wat je waard bent en je verdient het, letterlijk!

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)