Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Maagd?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Maagd?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Maagd, 14 oktober wordt heel bijzonder voor jou…

Zo wordt jouw jaar

Dit jaar kom je eindelijk uit de schaduw, en ben je vastbesloten je leven spannender te maken! Het voornaamste dat je daarbij nodig hebt, is zelfvertrouwen en geloof in je eigen capaciteiten. Laat mensen in je wereld binnen zonder je bedreigd te voelen, maar leer ook voor jezelf op te komen waar dat nodig is. Dan kun je ook een waardevol en gewaardeerd lid worden van een team. Tegen de helft van het jaar krijg je een buitenkans.

Je carrière

Veel Maagden zullen dit jaar bijzonder hard werken of zelfs twee jobs doen, met name tussen april en augustus. In september gebeurt er iets waardoor je weer extra enthousiast wordt over je werk, en tegen het einde van die maand pluk je er ook de financiële vruchten van. Gelukkig is je gezondheid goed, dus je kunt al die extra drukte wel aan, maar je zult wel op je voeding moeten letten. Je eet soms te snel en te ongezond en dat heeft zijn weerslag op je conditie.

De liefde

Je voelt je nu aangetrokken tot mensen die een beetje anders zijn, dus is het logisch dat je betrokken raakt bij nieuwe groepen of verenigingen en ook nieuwe vrienden maakt. Er kan ook sprake zijn van een nieuwe liefde, en vooral tussen het begin van het jaar en mei kan een relatie snel evolueren. Het is mogelijk dat je iemand ontmoet die een heel andere achtergrond heeft dan jij, maar al geeft dat oorspronkelijk wat problemen, het maakt het alleen maar boeiender. 14 oktober heeft dit jaar een bijzondere betekenis voor jou.

Je financiën

Financieel maak je gestadig vooruitgang, en dat heeft voor een groot deel te maken met het feit dat je zo hard werkt, maar er is ook sprake van een samenwerking met iemand die voor jou gunstig uitdraait. Toch doe je er goed aan om een oogje op je budget te houden, want je bent soms te impulsief met je aankopen en te vrijgevig naar anderen toe.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)