Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Schorpioen?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Schorpioen?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Schorpioen, in juni wacht je een kans op het werk.

Zo wordt jouw jaar

Dit wordt een jaar waarin je veel kunt bereiken. Dat heeft te maken met het feit dat je meer initiatief aandurft en niet bang bent om de verantwoordelijkheid te nemen voor wat je denkt en voelt. In 2019 kun je bepaalde zaken uit het verleden loslaten en dat werd eigenlijk hoog tijd. Als je bevrijd bent van die ballast, zul je ontdekken dat je nieuwe manier van denken je het leven stukken makkelijker maakt. Oude én nieuwe conflicten raken dan zonder problemen opgelost.

Je carrière

Je bent nooit bang geweest van hard werken, en dat zal ook in het komende jaar zo zijn. Rond juni krijg je de kans om aan iets anders te beginnen of met andere mensen te gaan werken, en het is ook een goede maand om nieuwe vaardigheden aan te leren. Als je iets beloofd hebt, zorg dan dat het in augustus of ten laatste september volbracht is, anders komt je reputatie in het gedrang.

De liefde

Hoe stabiel je relatie ook is, soms ben je nieuwsgierig naar hoe het leven anders had kunnen lopen, en zeker in januari is dat het geval. Februari, april en oktober zijn de beste maanden om de banden tussen jou en je geliefde weer nader aan te halen, en dat kan nodig zijn, want in maart is er sprake van nogal wat onenigheid. Gelukkig sta je samen sterk genoeg om de ups en downs die onvermijdelijk zijn in een relatie te overwinnen. Vrijgezellen kunnen de liefde dicht bij huis vinden.

Je financiën

Hoe het met de financiën verloopt dit jaar, hangt vooral af van de manier waarop je weet te sparen. Als je kans hebt om geld te investeren, wacht daar dan mee tot in de herfst; dan heb je een duidelijk beeld van wat je probleemloos vast kunt zetten. Wees verder voorzichtig met gemeenschappelijke fondsen, zeker in april en mei.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)