Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Steenbok?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Steenbok?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Steenbok, in maart leer je nieuwe dingen bij.

Zo wordt jouw jaar

Jij staat bekend om je plichtsgevoel en om het feit dat je veel verantwoordelijkheid op je neemt. Ook dit jaar zul je dat doen. In januari verbind je je tot iets dat je tussen juli en september wilt verwezenlijken. In maart staat alles in het teken van leren, of dat nu een opleiding is of een levensles. Verder is er sprake van wat onzekerheid, maar tegen december kun je een beslissing nemen die helderheid brengt in de kwestie. Al met al een boeiend jaar.

Je carrière

Eén ding is zeker: gebrek aan werk zul je niet hebben in 2019. Gebrek aan motivatie trouwens ook niet. Anderen rekenen op jouw ervaring en je strijdlust om hindernissen te overwinnen en de zaken weer op de rails te krijgen. Van half januari tot half februari mag je je niet laten ontmoedigen; heb wat meer geduld en geef niet op. In maart en september kun je heel veel bereiken en aan het einde van het jaar is de grootste drukte voorbij en kun je vieren met je geliefden.

De liefde

Er is kans dat je relatie onder druk wordt gezet door mensen van buitenaf, en het komende jaar brengt dus wat spanning met zich mee. In februari gaat alles nog uitstekend in je relatie, maar in maart is er sprake van spanning en ruzie. Gebruik je verstand, en in april zal de rust weerkeren. De lente is ook een goede periode voor vrijgezellen, die dan kans maken op een ontmoeting met toekomstperspectieven. Vanaf augustus komt de liefde in rustiger vaarwater.

Je financiën

Je inspanningen om je aan je budget te houden worden in 2019 beloond. Dat wil zeggen dat je de teugels wat mag laten vieren, maar blijf verstandig. Eind juni, begin juli is een belangrijke periode voor gemeenschappelijke beslissingen die te maken hebben met investeringen of de financiën in het algemeen.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)