Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Stier?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Stier?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Stier, er wacht je een financiële meevaller eind 2019!

Zo wordt jouw jaar

Jij bent normaal niet dol op verandering, maar in 2019 zul je bewijzen dat je je uitstekend kunt aanpassen aan onverwachte omstandigheden. In januari lijkt je toekomst nog volledig uitgestippeld, maar in de maanden die volgen zul je moeten leren om je grenzen te verleggen. Vooral van mei tot september moet je een extra inspanning leveren op dat gebied, maar in december merk je dat je meer bereikt hebt dan je had kunnen dromen. Een jaar vol uitdagingen dus.

Je carrière

Je grootste succes op je werk oogst je dit jaar vanaf de lente. Als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, bereik je het ook en je doorzettingsvermogen wordt gewaardeerd. De zomer wordt een beetje ingewikkelder: je ambitie wint het van je gezonde verstand en dat leidt tot een clash met iemand met wie je samenwerkt. In oktober en november is het evenwicht weer hersteld en dan wordt het tijd je minder te concentreren op je werk en meer op het thuisfront.

De liefde

Je denkt altijd dat je verlangt naar een stabiele, volwassen relatie, waarin uiteraard de passie niet mag ontbreken. Maar in maart, augustus en oktober is je liefdesleven een stuk ingewikkelder dan normaal: je laat je wat al te serieuze kant varen en gaat op zoek naar wat meer spanning en autonomie. Dat kan een nieuwe dimensie geven aan een bestaande relatie, of leiden tot een nieuwe liefde voor Stieren die vrij zijn. Vervelen zul je je niet!

Je financiën

In april en mei kom je met ideeën die hun vruchten afwerpen. Misschien ontdek je een nieuwe manier om te besparen, of misschien is er sprake van een extra inkomen waarop je niet gerekend had. Het kan ook zijn dat het gaat om een erfenis of geld dat je terugkrijgt van de belasting… Hoe dan ook, wat de financiën betreft, sta je er aan het eind van het jaar heel goed voor en je deelt je geluk met mensen die het nodig hebben.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)