Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Tweelingen?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Tweelingen?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Tweelingen, neem geen grote beslissingen deze zomer.

Zo wordt jouw jaar

Je hebt alle reden om het jaar vol optimisme tegemoet te zien, en vooral tussen begin april en begin augustus doen er zich een aantal mooie kansen voor. Pas alleen op: je bent soms zo goed van vertrouwen dat je bijna blind bent voor de mindere kanten van anderen, en zeker in januari en februari moet je oppassen. Als je ergens de consequenties niet van kunt overzien, denk dan goed na en doe vooral niets overhaast.

Je carrière

Profiteer van de eerste acht weken van het jaar om heel veel gedaan te krijgen, in je eentje, maar ook met de hulp van vrienden of collega’s. Ook in april-mei en in de zomermaanden gaat het goed met je werk maar pas op: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, klopt het ook meestal niet. Als je niet zeker bent van je zaak, stel dan grote beslissingen uit en vraag raad aan iemand die het weten kan. Tegen het einde van het jaar komt alles in rustiger vaarwater, en kun je genieten van wat je bereikt hebt.

De liefde

In mei en juni kan er verandering komen in een liefdesrelatie of een vriendschap, en het is aan jou om te beslissen wat je daarmee wilt doen. Natuurlijk is dat niet makkelijk, maar je zult knopen moeten doorhakken. In augustus en september kunnen problemen van vroeger de kop weer opsteken, maar vanaf eind september raken die opgelost en dan kunnen de liefde of de vriendschap weer volop bloeien. Bewogen tijden dus.

Je financiën

De beslissingen die je tussen april en juni neemt, zullen hun weerslag hebben op je financiën. Ga je opslag vragen aan je baas, of moet je een grote aankoop doen waar je misschien niet op gerekend had? In elk geval doe je er goed aan om je budget nauwkeurig in de gaten te houden. Het kan nodig zijn om orde op zaken te stellen wat een schuld of investering betreft, maar tegen het einde van het jaar heb je alles keurig onder controle.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)