Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Vissen?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Vissen?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Vissen, op liefdesgebied wordt het een opwindend jaar!

Zo wordt jouw jaar

Dit wordt een jaar vol verrassingen. Je zult trouw moeten blijven aan jezelf en de ideeën die je hebt zeker opvolgen, anders word je tegen de helft van het jaar opstandig. Van midden januari tot midden maart staan de sterren het gunstigst voor veranderingen, zeker voor degenen die tussen 19 en 27 februari zijn geboren. Tot mei houden verplichtingen aan anderen je nog tegen om in actie te komen; gebruik die tijd om je voor te bereiden.

Je carrière

Verandering is niets om bang voor te zijn, want je bent misschien tot meer in staat dan je gedacht had. Misschien ga je zelfstandig beginnen, of wil je minder werken, of blijf je voor dezelfde baas werken maar op een andere manier. In maart krijg je een kans die je niet mag laten liggen. En aarzel ook niet om het op te nemen tegen de concurrentie.

De liefde

Er staat je een opwindend jaar te wachten op het gebied van relaties: het kan zijn dat er een nieuwe partner op je pad komt, of je maakt een nieuwe vriend of vriendin voor het leven. Sommige bestaande relaties verdwijnen halverwege het jaar uit je leven, en dat is nodig om ruimte te maken voor nieuwe. Tegelijkertijd komt er in oktober toch ook iemand uit het verleden weer binnen je gezichtskring, en dat belooft mooie dingen! Je familiekring wordt uitgebreid: is er een kind dat gaat trouwen of is er een nieuwe baby op komst?

Je financiën

Je financiële situatie wordt er beter op het komende jaar: in de eerste maanden van 2019 komt iemand met een mooi aanbod dat in je voordeel is. Aarzel dus niet om het aan te nemen. Een investering die je in het verleden hebt gedaan, zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen. Tot mei heb je misschien de indruk dat je meer in het project moet steken dan je terugkrijgt, maar je geduld wordt in augustus of september beloond.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)