Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Weegschaal?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Weegschaal?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Weegschaal, voor jou geen luie vakantie dit jaar!

Zo wordt jouw jaar

Voor jou wordt het een creatief en artistiek jaar, waarin je al je – al dan niet verborgen – talenten ten volle kunt gebruiken. Dat wil niet zeggen dat je per se moet gaan knutselen; het kan ook zijn dat je op een creatieve manier weet om te springen met een moeilijke situatie, of je huis met veel flair weet in te richten. Tegen de herfst krijg je de kans om te reizen, en dat verbreedt niet alleen je horizon, je knoopt ook interessante nieuwe banden aan met mensen die veel gaan betekenen.

Je carrière

Van april tot midden mei en tijdens de maand juni kun je bepaalde strategieën uitwerken, die dan in juli of augustus ten uitvoer kunnen worden gebracht. De zomermaanden zijn voor jou niet zomaar vakantietijd; je levert dan je beste prestaties en je weet een doel te bereiken dat je al een tijd op het oog had. En vanaf dat moment is het of de hele wereld voor je open ligt. Succes verzekerd dus!

De liefde

Een bepaalde relatie, of dat nu vriendschap of liefde is, gaat van meer betekenis worden dan ooit. Vooral het gezelschap van Tweelingen brengt je veel goeds. Januari is een goede maand voor de liefde, als je tenminste bereid bent om bepaalde onderwerpen te laten rusten die gemakkelijk tot onenigheid kunnen leiden. In de lente gaat het vanzelf allemaal weer wat makkelijker, en juli en augustus zijn dé maanden om samen aan de toekomst te werken. Voor vrijgezellen is oktober de beste maand om de ware te vinden.

Je financiën

Het ziet er niet naar uit dat er op financieel gebied schokkende dingen zullen gebeuren in het komende jaar – niet in de slechte, maar ook niet in de goede zin. Geen winnend lot dus, maar ook geen grote klappen. Alleen tussen mei en juni moet je een beetje voorzichtig zijn met geld, en zeker niets beloven als je niet absoluut weet dat je het waar kunt maken.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)