Libelle’s Grote Vakantiehoroscoop: dít brengt de zomer voor de Vissen

Door Rani Merckx

Ben jij een landrot of een waterrat, Vissen? Vertoef jij deze zomervakantie in het water, zoals je sterrenbeeld beaamt, of blijf je toch liever op het droge? Of een combinatie van de twee? Ontdek je zomerplannen in onze Grote Vakantiehoroscoop!

Vakantiehoroscoop 2022

Als Vissen ben jij …

  • zachtaardig, rustig en intuïtief. Je voelt anderen haarfijn aan, toont medeleven en kunt zeer goed luisteren. Je past je gemakkelijk aan en bent goed gezelschap.
  • wispelturig. Je kunt soms zwelgen in zelfmedelijden en jezelf als slachtoffer zien en dat wekt irritaties op. Je stemmingen wisselen snel en je bent vaak zeer passief.

Jouw topbestemmingen

Je gaat graag op vakantie, zolang je het maar niet hoeft te regelen! Je bent dol op kastelen, musea en pittoreske plaatsjes. Ook ga je graag naar plekken aan het water. Dat maakt van de Loirestreek in Frankrijk een ideale reisbestemming, net als plaatsjes aan de Nederlandse of Belgische kust.

Dit doe jij het liefst op vakantie

Vooral het culturele aspect is belangrijk voor je. Je ontdekt graag nieuwe musea, kastelen of bijzondere gebouwen. Brocantemarktjes bezoek je ontzettend graag. Ook lees je veel boeken, waarbij je heerlijk weg kunt dromen.

Dit is jouw ideale gezelschap

Je gaat het allerliefste met je partner, gezin of familie op vakantie. Vooral wanneer zij alles uitzoeken, doe jij gezellig mee. Je geniet dan zowel van hen als van je vakantie.

Dit is jouw grootste vakantienachtmerrie

Wanneer er iets gebeurt en jij zou iets moeten regelen, raak je in paniek. Je spreekt misschien de taal niet of je weet niet hoe je hulp in moet schakelen. Je voelt je dan compleet hulpeloos en dat vind je vreselijk.

Tekst: astrologe Esther van Heerebeek van Het 12de Huis

Andere Vakantiehoroscopen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content