Zomertip: elke dag gratis muziek in de Antwerpse zoo

Zomertip: elke dag gratis muziek in de Antwerpse zoo

De Antwerpse zoo zorgt deze zomer voor een muzikaal sfeertje in de stad. Elke dag kun je er genieten van deuntjes aan de ingang van de dierentuin. En dat he-le-maal gratis!

ZOOmerbar

Nu er overal zomerbars uit de grond poppen, kon natuurlijk ook de Antwerpse zoo niet achterblijven. Met hun ideale ligging naast het station en in de buurt van het stadscentrum, bedachten ze dat het wel een leuk idee kon zijn om te zorgen voor een dagelijks muziekje op het Flamingoplein van de zoo.

Elke dag een band

Elke dag tussen 16u en 21u kun je in de ZOOmerbar gratis naar een band komen luisteren. Op maandag zullen dat chansons zijn, op dinsdag Nederlandstalige liedjes, woensdag staat in het teken van accordeon, donderdag luister je naar blues en crooners, vrijdag krijg je swingende covers, zaterdag doet de zoo van salsa en zondag speelt de band verzoeknummers tijdens een jukeboxmoment.

Terwijl je luistert naar de sfeervolle deuntjes, kun je sippen van cocktails met zicht op de flamingo’s. De kleine honger werk je makkelijk weg met een van de smakelijke hapjes. En ook je kinderen zijn in de bar meer dan welkom, want er wordt steeds kinderanimatie voorzien.

Benieuwd naar de bands die komen spelen? Klik hier voor meer informatie.

Allen daarheen!

Deze uitstapjes kunnen je vast ook bekoren:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)