3 tips om minder te snoepen

Lekker snoepen, het gebeurt zo snel. Voor je het weet, heb je alweer iets achter de kiezen: een rondslingerend snoepje of dat ene koekje aan de kassa van het tankstation. Wil je de drang naar ‘sneukelen’ verminderen? Hou dan rekening met deze drie makkelijke tips:

  1. Voel je een snoepbui opkomen? Ga je tanden poetsen of neem een muntje. Door de frisse smaak heb je geen zin meer in zoet.
  2. Toch wat meer gesnoept? Een glaasje lauw water met citroen bevordert de galproductie in je lever én stimuleert je spijsvertering en vetverbranding.
  3. Eet voldoende tijdens je hoofdmaaltijden, maar ook daar overdrijf je best niet. Tip: Zet je potten en pannen tijdens het eten niet op tafel, maar laat ze op het kookvuur staan. Als de potten voor je neus staan, ben je sneller geneigd om meer te eten.

Lees ook:

 

Vorig artikel
Onderzoek: zo lang vrijen we gemiddeld
Volgend artikel
Hallo, Hollandse maatjes!

Golden Lakes Village: luxueus logeren in de natuur

Nog geen plannen voor deze zomer? Shedeals selecteerde enkele super leuke, creatieve, sportieve en informatieve uitstapjes speciaal voor jou en je familie. Waarom er is niet even helemaal tussenuit knijpen? De schitterende vakantievilla’s, tot 8 personen, omgeven door de natuur geven jullie een gevoel van ruimte en vrijheid. Boek dus snel jullie verblijf.

gratis