3 tips om minder te snoepen

3 tips om minder te snoepen

Lekker snoepen, het gebeurt zo snel. Voor je het weet, heb je alweer iets achter de kiezen: een rondslingerend snoepje of dat ene koekje aan de kassa van het tankstation. Wil je de drang naar ‘sneukelen’ verminderen? Hou dan rekening met deze drie makkelijke tips:

  1. Voel je een snoepbui opkomen? Ga je tanden poetsen of neem een muntje. Door de frisse smaak heb je geen zin meer in zoet.
  2. Toch wat meer gesnoept? Een glaasje lauw water met citroen bevordert de galproductie in je lever én stimuleert je spijsvertering en vetverbranding.
  3. Eet voldoende tijdens je hoofdmaaltijden, maar ook daar overdrijf je best niet. Tip: Zet je potten en pannen tijdens het eten niet op tafel, maar laat ze op het kookvuur staan. Als de potten voor je neus staan, ben je sneller geneigd om meer te eten.

Samen slank: we gaan ervoor!

Doe jij al mee aan de Samen Slank-challenge? Meer bewegen, gezonder eten of in het algemeen fitter worden: heel de maand januari moedigen we elkaar aan om onze goede voornemens deze keer écht vol te houden! Twee keer per week ontvang je de Samen Slank-nieuwsbrief in je mailbox en bovendien kun je voor nóg meer motivatie terecht in de Goed in je vel met Libelle-groep. Klik snel hier voor meer informatie over de challenge en schrijf je in!

Lees ook:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)