Dit cadeau wilt je partner het liefst op Valentijnsdag

Dit cadeau wilt je partner het liefst op Valentijnsdag

Het is bijna Valentijn, en waar je voor vrouwen een overdaad aan keuze hebt, blijven de cadeau-opties voor mannen tamelijk beperkt. Al hoef je je helemaal niet in het zweet te werken tijdens je zoektocht naar het geschikte cadeau. Nu ja, toch niet helemaal. 

Jou in lingerie zien

Want uit een onderzoek van 2016 blijkt dat je partner niet zozeer een pakje wilt uitpakken, maar jou in één van deze sexy lingeriesetjes wilt zien, bijvoorbeeld. Mannen zouden liever een potje vrijen in plaats van een materialistisch valentijnscadeau krijgen. Klinkt (mannelijk) logisch, nee?

Maak het lekker knus

Op zich niet zo verrassend, aangezien de dag van de liefde logischerwijs samenhangt met wat romantiek. Want toegegeven: een gezin en huishouden runnen én fulltime werken, het laat vaak te weinig ruimte voor wat aandacht en affectie. Toch is het ontzettend belangrijk voor je relatie. Intimiteit zorgt voor een betere emotionele verbinding tussen jou en je partner, wat leidt tot een gelukkig(ere) relatie.

Haal alles uit de (geheime) kast

Dus, je hoort het goed: bel die babysit almaar op en zet je gsm af! Om voor wat extra schwung in de slaapkamer te zorgen, komen seksspeeltjes altijd van pas. Het is zelfs bewezen dat speeltjes je relatie versterken en voor extra passie en energie zorgen!

Bron: Famme.nl. Beeld: GettyImages

Dit vind je vast ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)