Doorbraak in afslanken

Door De Redactie
Natuurlijk weet je wel dat een dieet volgen de beste manier is om af te slanken, maar ben jij het ook moe om te moeten vaststellen dat al dat lijnen weinig effect heeft op je heupen, billen en dijen? Dan heeft Vichy misschien wel dé oplossing voor jouw probleem...

Vrouwen weten dat een dieet de beste manier is om af te slanken en daarom doen 2/3 Europese vrouwen hun best om gezond en evenwichtig te eten. Toch stellen zij vaak vast dat diëten weinig of geen effect heeft op bepaalde zones: de heupen, dijen en billen reageren niet zo goed op de caloriebeperking dan de rest van het lichaam.

De Vichy-nutrionist: “Bij de vrouw bevindt het vetweefsel zich hoofdzakelijk onder de gordel, vooral op de heupen, de billen en dijen. Deze zones bieden het meest weerstand tegen vetverbranding. Deze typische vrouwelijke vetverdeling is een secundair geslachtskenmerk en geeft aanleiding tot een specifiek morfotype: het peertype.”

De Labaratoires Vichy hebben een actief bestanddeel met een uitzonderlijke werking ontdekt: Lipocidine. Dit bestanddeel werkt als een heuse vetafvoer-versneller door de aanmaak van SIRT-1 te stimuleren, het eiwit dat de vetverbrandings op gang brengt in periodes van dieet. Er is een enzym in het organisme aanwezig, fosfodiësterase, dat de vetverbranding afremt. Cafeïne is in staat dit enzyme te inhiberen, voor een nog betere vetafvoer.

Daarom heeft Vichy dit geselecteerd, in een zuivere vorm en een optimale concentratie van 5%! Met CELLUDESTOCK kan je versneld afslanken op de zones die ongevoelig leken voor dieet.

50 vrouwen hebben gedurende 28 dagen een gematigd dieet gevolgd en gedurende die periode ook CELLUDESTOCK aangebracht op een heup, een dij en een bil. De doeltreffendheid van het nieuwe product werd gemeten met behulp van 2 evalutietypes, waarbij rekening gehouden werd met de werking van het dieet, door de twee lichaamshelften te vergelijken (de ene helft met product en de andere helft zonder). Uit het onderzoek bleek dat je door enkel te diëten zo’n 12% effect hebt op bovenvermelde zones. Gebruik je in combinatie ook de CELLUDESTOCK van Vichy, dan zou je tot 21% beter resultaat moeten zien!

Vichy CELLUDESTOCK
200 ml – 28,50 euro

Partner Content