Nieuw online platform de ‘Zwelgplek’: de plek waar je niet gelukkig hoeft te zijn!

Nieuw online platform de 'Zwelgplek':  de plek waar je niet gelukkig hoeft te zijn!

Soms zit het niet mee. De ene tegenvaller volgt de andere op, en jij houdt nog maar net het hoofd (en je huishouden) boven water. Maar je bent heus niet alleen! Zo nu en dan je gal uitspuwen is belangrijk, en dat kan sinds kort in de ‘Zwelgplek’. 

Ongelukkig zijn is oké!

Als we even rond snuisteren op sociale media zoals Instagram en Facebook lijkt iedereen wel het ideale leventje te leiden. Een gelukkige relatie, tal van vrienden en een net-uit-de-boekjes-geplukt-huis. Dit terwijl jij in je versleten joggingbroek ligt weg te mijmeren over hoe jouw leven net zo verschillend is, zo ‘minder vreugdevol’.

En daar wil ‘Zwelgplek‘ komaf mee maken.

Samen zwelgen

Want de boog kan niet altijd gespannen staan, en daar kan noorderbuur en ‘Zwelgplek’-uitvindster Eefje Suijkerbuijk over mee spreken. Ook zij voelde zich een paar maanden zwaarmoedig en somber. Om die reden besloot ze een plek te creëren om een collectief ongeluksgevoel te faciliteren.

Zwelgplek‘ plaatst de zware kant van het leven in de schijnwerpers. Want het is oké om even niet oké te zijn. Om die lach om te ruilen voor een traan, en om het doek even te laten vallen.

Samen met schrijvers, filmmakers, illustratoren en ander creatievelingen gaat ze de ongemakken en zwaardere dingen van het leven aan. Maar wel met de nodige humor!

via GIPHY

Bron: Lindanieuws.nl. Beeld: GettyImages en Lindanieuws.nl.

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)