Maak je huis lenteklaar met onze Happy Home kalender!

Maak je huis lenteklaar met onze Happy Home kalender!

Voel je ze, de eerste lentekriebels? Tijd om je huis uit z’n winterslaap te halen. Niet door dagenlang schoon te maken of gevulde weekends vol opruimstress. Speciaal voor jou ontwikkelde Libelle dit eenvoudige stappenplan: de Happy Home Challenge. 21 makkelijke, snelle tips voor een fris huis. Want een fris huis…betekent een fris hoofd!

Lentefris genieten van je huis

Wij zijn dol op dat fijne lentegevoel, maar we hebben geen zin om dagenlang te poetsen. Een lange en grote lenteschoonmaak is niets voor ons. We willen het leuk houden en we willen vooral een Happy Home. Een huis waar je graag thuiskomt. Jouw lentefrisse plekje.

Happy Home Challenge

Elke dag een kleine opdracht

Om te kunnen genieten van je huis, hoef je jezelf geen druk op te leggen. Daarom bedachten we een Happy Home Challenge. We maakten voor jou een kalender waarbij we elke dag een andere opdracht inplannen. Want elke dag een klein beetje doen, doet wonderen! In het weekend focussen we ons op wat extra.

De redactie inspireert

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij doen met je mee! Met inspirerende artikels en filmpjes zetten wij elk taakje in de kijker. Tips, trucjes en handige weetjes. Samen vinken we het lijstje dag per dag af! Volg ons op Facebook en Instagram via #libellehappyhome voor nog meer inspiratie.

Wat doen we?

Van orde brengen in je lades tot het opfleuren van je woonkamer met de mooiste planten. Elke dag staat er iets anders op het programma. Tel samen met ons af vanaf 20/03 en aan het einde van de Happy Home Challenge kom jij tot rust in een zalig fris huis.

Doe je mee?

Schrijf je hier in en ontvang meteen de 21-dagen kalender van de Happy Home Challenge.

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)