Schattige video: Queen’s Guard stopt voor grootste fan

Voor de kleine patriot Marshall ging vorige week een droom in vervulling. De immer serieuze en onafleidbare ‘Royal Guard’ nam namelijk de tijd om even op de foto te gaan met hun jongste fan. 

Voor zijn vierde verjaardag ging de kleine Marshall met zijn moeder naar de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. De jonge knaap wachtte geduldig én volledig in ‘Royal Guard’- kostuum op de marcherende koninklijke garde van de Britse koningin Elizabeth.

Toen een van de lijfwachten, Paul Edden, de kleine Marshall passeerde, keerde hij terug om samen op de foto te gaan. De wonderlijke blik van het schattig kereltje deed alle harten smelten. Met dit hartverwarmende filmpje als gevolg.

#windsorcastle 萌吐奶

A video posted by Jie Feng (@joanna___feng) on

 

Bron: www.femmesdaujourdhui.be

Zin in nog meer hartverwarmende videos?

Deze man redt een vastgevroren musje op dé perfecte manier.

Zo leuk! Deze honden maken voor het eerst kennis met de sneeuw.

Deze kersverse ouders hebben een grote verrassing voor hun familie en vrienden.

Vorig artikel
Kate Middleton blaast vandaag 35 kaarsjes uit
Volgend artikel
VIDEO: Actrice Meryl Streep haalt fors uit naar Trump op Golden Globes

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis