Belgische superfan (19) ontwerpt eigen ‘Ed Sheeran’ kledinglijn

ed sheeran superfan

De Belgische Leonie Vanpeteghem (19) is een wel erg bijzondere fan van Ed Sheeran. De Britse, roodharige zanger brak enkele weken geleden een record met zijn album ‘Divide’ door op de eerste dàg al 232.000 albums te verkopen in Groot-Brittannië alleen.

Leonie wordt elke dag geïnspireerd door de teksten van Sheeran. Ze heeft er zelfs een zelfgemaakte kledinglijn aan toegewijd. Samen met haar mama bedrukt ze onder andere T-shirts met quotes en afbeeldingen uit de catchy nummers. Knap hoor! Benieuwd naar het resultaat?

5 Fashion #metSheeran

 

4 Fashion #metSheeran

3 Fashion #metSheeran

2 Fashion #metSheeran

1 Fashion #metSheeran

De kledinglijn is niet-commercieel en enkel voor zichzelf bedoeld. Op woensdag 5 april staat de Britse jongeman in het Sportpaleis. Hopelijk kan Leonie een zelfgemaakte t-shirt aan Ed Sheeran bezorgen. 😉

Ed Sheeran wie? Deze oorwurm ken je vast wel!

Vorig artikel
Column Marcel: Over babyverhalen uitwisselen met mannen
Volgend artikel
Straal zélf ook op het communie- of lentefeest van je kind!

Dierenpark Forestia: het ideale uitstapje !

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit onze streek leven hier in semi-vrijheid. Spendeer een heerlijke dag in dit dierenpark en geniet o.a. van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

€7.50 €15.50