Belgische superfan (19) ontwerpt eigen ‘Ed Sheeran’ kledinglijn

ed sheeran superfan

De Belgische Leonie Vanpeteghem (19) is een wel erg bijzondere fan van Ed Sheeran. De Britse, roodharige zanger brak enkele weken geleden een record met zijn album ‘Divide’ door op de eerste dàg al 232.000 albums te verkopen in Groot-Brittannië alleen.

Leonie wordt elke dag geïnspireerd door de teksten van Sheeran. Ze heeft er zelfs een zelfgemaakte kledinglijn aan toegewijd. Samen met haar mama bedrukt ze onder andere T-shirts met quotes en afbeeldingen uit de catchy nummers. Knap hoor! Benieuwd naar het resultaat?

5 Fashion #metSheeran

 

4 Fashion #metSheeran

3 Fashion #metSheeran

2 Fashion #metSheeran

1 Fashion #metSheeran

De kledinglijn is niet-commercieel en enkel voor zichzelf bedoeld. Op woensdag 5 april staat de Britse jongeman in het Sportpaleis. Hopelijk kan Leonie een zelfgemaakte t-shirt aan Ed Sheeran bezorgen. 😉

Ed Sheeran wie? Deze oorwurm ken je vast wel!

Vorig artikel
Column Marcel: Over babyverhalen uitwisselen met mannen
Volgend artikel
Straal zélf ook op het communie- of lentefeest van je kind!

Ontdek Londen tijdens een citytrip van 2 of 3 dagen vanaf € 99 p.p.

Ontdek alles wat Londen te biedne heeft. Slenter gezellig door Oxford Street, maak een romantische boottocht op de Theems. Alles is mogelijk! Geniet van een citytrip voor 2 of 3 dagen in de Britse hoofdstad vanaf € 99 per persoon, vervoer en accommodatie inbegrepen. London, here we come!

€99.00 €199.00