Deze papa tekent zijn verdriet weg na miskraam

Deze papa tekent zijn verdriet weg na miskraam
Soms kom je op Instagram prachtige, persoonlijke posts tegen. Zo publiceerde deze papa een hartverscheurende schets die hij maakte nadat hij en z’n vrouw het nieuws kregen dat het hart van hun kindje niet langer klopte.

Diep verdriet in droevige schets

Curtis Wiklund is papa van twee jongens. Hij is huwelijksfotograaf en maakt schetsen over zijn gezinsleven, die hij dan op Instagram post. Mooie, persoonlijke beelden. Toen z’n vrouw en hij het verschrikkelijke nieuws te horen kregen over hun miskraam, besloot hij ook hun verdriet te tekenen. Een intiem beeld dat door merg en been gaat.

MEt de tekening wil ik andere ouders laten voelen dat ze niet alleen zijn.

In The Huffington Post vertelt de papa waarom hij de tekening deelde. “Het is vreemd om dit te delen, omdat het zo’n stil gebeuren is… De meesten praten er niet over. Ik wist niet goed wat anders te doen dan op die dag te tekenen. Het kon beter weergeven hoe ik me voelde dan als ik het zou opschrijven.”

Met de tekening hoopt Curtis andere mensen ook een hart onder de riem te steken. Want heel wat gezinnen krijgen te maken met dit intense verdriet…

Miscarriage. close-up (wide shot in profile)

A post shared by Curtis Wiklund (@curtiswiklund) on

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)