Michael Bublé maakt comeback na slecht nieuws over zoontje

 

Toen enkele maanden terug leverkanker werd vastgesteld bij zijn driejarig zoontje Noah, brak er een harde tijd aan voor de Canadese crooner Michael Bublé (41). Maar sedert vorige week klaart de hemel gelukkig opnieuw een beetje op…

De behandeling in een gespecialiseerd ziekenhuis in de Verenigde Staten slaat goed aan bij de kleine rakker en Bublé spreekt op z’n facebookpagina van ‘progressieve, positieve vooruitgang’. En hoewel dit de hoofdreden is om weer gelukkiger te zijn, had de zanger nog meer redenen: een langverwachte comeback met de single ‘I believe in you’.

Ode aan zoontje

De bijhorende videoclip toont – volgens de fans – hoe Michael de toekomst positief ziet voor z’n zoontje. Het jongetje in het begin van de clip lijkt trouwens sprekend op Noah. Een simpele boodschap maar zo waar: de wens van iedere ouder om hun kind gelukkig door het leven te zien gaan.

Michael Bublé stopt evenwel met live-optredens en toeren tot Noah kankervrij is verklaard. Tot die tijd gaat al z’n aandacht en energie naar zijn gezin.

 

Ook interessant:

 

Vorig artikel
7 tips tegen een slechte adem
Volgend artikel
Alles wat je moet weten over nachtcrème

Bestel je verzorgingsproducten met € 5 korting bij dé online apotheek, Farmaline

Ben je al aan het wegdromen van je vakantie, maar zijn de voorbereidingen een ware nachtmerrie? Farmaline, dé online apotheek voor België, helpt je bij het uitkiezen van je reis-essentiels! Ontdek snel jouw favoriete producten en kies uit Farmalines groot assortiment aan kleine prijzen! Daarbovenop geniet je dankzij deze Shedealsaanbieding van € 5 korting vanaf een minimumaankoop van € 50.

€1.00 €1.00