Prachtige vlog: Hannes bezorgt z’n vrouw de verrassing van haar leven

verrassing

Hannes Coudenys is een vlogger in hart en nieren. Toen hij op trip vertrok met z’n vrouw en zoontje naar Kos leek er dan ook niets speciaals aan de hand. Maar Hannes had een geweldige verrassing in petto… Zakdoeken in de aanslag, dames!

“Meen je dat? Echt?”

Vlogger Hannes gebruikt de camera om z’n werk en leven vast te leggen in hapklare filmpjes. Zo laat hij ons onder andere meegenieten van de meest guitige momenten met z’n schattige zoontje Rae Morris (om op te eten!).

Rae is geadopteerd en samen met z’n vrouw Deborah had Hannes er een helse periode op zitten. Daarover sprak Deborah zelf nog met onze redactrice Els. Een verhaal dat ook absoluut de moeite waard is om te lezen.

Toen Hannes met z’n gezin richting Kos vertrok, dacht Deborah dan ook gewoon dat het een zoveelste werktrip was. Maar Hannes had een prachtige verrassing gepland…

Beelden: via Youtube

Zag je deze artikels al?

Previous article
Zonder is gezonder: een stappenplan naar minder suiker
Next article
Kom jij naar onze Ladies Night op de Boekenbeurs?

Hakken, snijden en raspen in een handomdraai met deze Dicer Deluxe

Eet je graag veel groeten en fruit, maar ben je geen fan van het snijden van al die gezond snacks. Dan helpt deze Maestro Multipurpose Dicer Deluxe je uit de nood. Snijden, raspen en hakken doet hij in 1 beweging, bovendien vangt hij alle stukjes op in een bewaarbak. Surplus: kies hem in je favoriete kleur oranje of groen!

€12.95 €59.00