Vader zingt sterren van de hemel in de auto en wordt internethit

Sommige mensen zijn gezegend met een groot talent. Zo ook de Amerikaanse vader Kris Jones. Hij zat in de auto te zingen, toen zijn 15-jarige dochtertje besloten het mini-optreden vast te leggen. Heel het internet smult nu van zijn zangkunsten.

Kris’ vrouw, Destinie Jones, heeft de video op haar Facebookpagina geplaatst. In de video is te zien hoe zijn 15-jarige dochter de camera aanzet en Kris begint te zingen. Wat het geheel nog mooier maakt, is dat zijn dochter intens lijkt te genieten van de stem van haar vader. Haar reactie is goud waard!

Inmiddels hebben ruim 2 miljoen mensen de video bekeken. Destinie besloot nog meer video’s van haar zingende echtgenoot op haar Facebookpagina te plaatsen. En die klinken allemaal even prachtig als de eerste video. Kris zet zelf inmiddels ook geregeld een nieuwe video van zijn zangkunsten op zijn Facebookpagina.

Bron: Libelle.nl

Nog meer hartverwarmende video’s:

Vorig artikel
Schattig: Pasgeboren spruit heeft een wel heel bijzondere moedervlek
Volgend artikel
Kerstboom weg? Zo vul je die lege hoek in huis

Bezoek Londen en de Harry Potter studio vanaf € 158

Harry Potter's avonturen zijn misschien voorbij, maar de magie is er nog. Dankzij Harry Potter and the cursed child is de jongen met het ronde brilletje weer hip. Tijd voor een bezoek aan de (zijn) studio. Ook Londen City heeft veel in de aanbieding. Ga langs op beroemde plekken zoals Notting Hill of sta tussen de beroemdheden in Mme Tussaud. Transport en overnachtingen in het 4* hotel zijn inbegrepen!

€158.00 €398.00