Vader zingt sterren van de hemel in de auto en wordt internethit

Sommige mensen zijn gezegend met een groot talent. Zo ook de Amerikaanse vader Kris Jones. Hij zat in de auto te zingen, toen zijn 15-jarige dochtertje besloten het mini-optreden vast te leggen. Heel het internet smult nu van zijn zangkunsten.

Kris’ vrouw, Destinie Jones, heeft de video op haar Facebookpagina geplaatst. In de video is te zien hoe zijn 15-jarige dochter de camera aanzet en Kris begint te zingen. Wat het geheel nog mooier maakt, is dat zijn dochter intens lijkt te genieten van de stem van haar vader. Haar reactie is goud waard!

Inmiddels hebben ruim 2 miljoen mensen de video bekeken. Destinie besloot nog meer video’s van haar zingende echtgenoot op haar Facebookpagina te plaatsen. En die klinken allemaal even prachtig als de eerste video. Kris zet zelf inmiddels ook geregeld een nieuwe video van zijn zangkunsten op zijn Facebookpagina.

Bron: Libelle.nl

Nog meer hartverwarmende video’s:

Vorig artikel
Schattig: Pasgeboren spruit heeft een wel heel bijzondere moedervlek
Volgend artikel
Kerstboom weg? Zo vul je die lege hoek in huis

Bezoek de grootste expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, da Vinci

Heb je nog wat gaatjes vrij in je agenda deze zomer? Breng dankzij Shedeals een uniek bezoek aan de expo over de uitvindingen van niemand minder dan… Leonardo da Vinci. Je krijgt er inzicht in meer dan 100 documenten en is daarmee de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen. Wil je ook graag je kennis over het werk van Pablo Picasso en Joan Miró opfrissen? Koop dan een trioticket en krijg toegang tot de 3 expo’s.

€9.50 €13.50