VIDEO: Man redt vastgevroren musje

vastgevroren musje

Het koude vriesweer heeft ook heel wat gevolgen voor de dieren in je tuin. Nelson Wilson uit het Amerikaanse Idaho bleef niet bij de pakken zitten toen hij een vastgevroren musje zag. Hij redde het diertje met z’n eigen adem.

Vastgevroren aan de watertank

“Ik heb een tank met water buiten staan, deze wordt verwarmd om te voorkomen dat hij bevriest”, legt Nelson uit. “Vogels komen daarom regelmatig even wat water drinken. Dit musje is met zijn pootjes vastgevroren aan een buis en kan niet meer weg.”

“Eerst probeerde ik het genoeg op te warmen met mijn handen, toen bedacht ik me dat het waarschijnlijk sneller zou gaan als ik mijn adem zou gebruiken.” Dit bleek goed te werken en het musje was weer vrij om rond te fladderen. “Een heerlijke start van het nieuwe jaar”, besluit zijn redder. Dat vinden wij ook, wat een mooie daad!

Bron: Libelle.nl

Deze filmpjes zijn ook zeker het bekijken waard:

Vorig artikel
De mooiste jurken van de rode loper: Golden Globes 2017
Volgend artikel
Verloren Maandag: worstenbrood voor iedereen

Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting!

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Toevallig ook de P van papa. Nog geen idee voor een cool Vaderdagscadeau, toffer dan dit zal je niet snel iets vinden. Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

€19.95 €35.00