Kerstwedstrijd, dag 21: 10x een jaar lang (gratis) cultuur met de museumpas

Door Rani Merckx

Wat cultuur opsnuiven? Dat is zo gefikst, met de museumpas waarmee je bijna alle Belgische musea kunt bezoeken, wanneer én zo vaak je maar wilt, en dat een heel jaar lang. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Wel, je kunt hier zo’n museumpas winnen!

Ontdek 186 boeiende Belgische musea

Met de museumpas staan de deuren van heel wat interessante musea wagenwijd open voor jou en een partner. Bezoek ze wanneer je maar wilt, overal in België. Het grootste museumabonnement van ons land is er trouwens niet alleen voor kunstliefhebbers. Meer dan de helft van de 186 aangesloten musea boeien met andere verhalen, werelden en belevenissen.

Maar wat met de coronamaatregelen?

De Belgische musea bewezen tijdens de voorbij maanden dat ze garant staan voor een honderd procent veilige museumbeleving. Bovendien start een nieuw museumpas-jaar wanneer je zelf wil, bij het eerste museumbezoek. Zo gaat er geen enkele dag van het museumjaar verloren!

Zet de toon onder de kerstboom

Ken of ben jij een cultuurliefhebber? Trakteer je geliefde (of jezelf, natuurlijk) dan zeker op zo’n museumpas. Het ideale kerstgeschenk om dat cultuurhartje helemaal warm te maken, lijkt ons!

Waag je kans

Doe mee met onze wedstrijd en win één van de tien museumpassen die wij mogen weggeven!

Deze wedstrijd loopt van 21 december 8 uur tot en met 21 december 23.59 uur.

Las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content