15 parels van kerstcadeautjes onder 15 euro

15 parels van kerstcadeautjes onder 15 euro

Geluk zit in de kleine dingen. Kerstcadeautjes hoeven volgens ons dan ook helemaal niet duur te zijn! Deze exemplaren toveren in een wip een warme glimlach op het gezicht van je gasten.

1 Gevlochten collier

Deze mooie halsketting schittert bij elke outfit, een ideaal kerstcadeautje, dus! Koop je exemplaar hier voor € 14,95.

2 Oorbellen met strass

Een mooi stelletje oorbellen, daar zijn we altijd voor te vinden. Echte pareltjes, zijn het! Bestel ze hier voor € 12,95.

3 Porseleinen kersthangertjes

Een simpel cadeautje, maar eentje waar je wel lang van kunt genieten. Geef deze mooie kersthangers als je uitgenodigd wordt voor een kerstdiner. Fijne decoratie, toch? Bestel ze hier voor € 7,95.

4 Warme huissokken

Heerlijk warm, zo’n paar huissokken. Met deze exemplaren zorg je voor de meest knusse wintervoetjes. Koop ze hier voor € 10,00.

5 Het bucketlist boek

Ken jij ook iemand die maar wat graag verlanglijstjes afvinkt? Dan is dit boek hét perfecte kerstcadeau. Bestel het hier voor € 14,99.

6 Sprankelende kerstbal

Een kerstbal als cadeautje geven? Ja, het kan! Waarom maak je er geen fijne traditie van? Zo creëer je samen met je vrienden en familie een boom vol herinneringen. Dit gouden exemplaar koop je hier voor € 5,95.

7 Gezellige kerstsokken

Sokken een saai cadeau? Niet met deze drie paartjes in kerstthema! Koop ze hier voor € 9,95.

8 Panty met gouden renaissanceprint

Een cadeautje voor de gastvrouw… of voor jezelf? Met deze panty loop je sowieso in de kijker. Koop ze hier voor € 9,95.

9 Lange oorstekers met kleureffect

Mag het wat specialer zijn? Dan kun je zeker kiezen voor deze pareltjes van oorstekers. Het frisse kleureffect zorgt voor de perfecte afwerking van je feestoutfit. Bestel ze hier voor € 9,95.

10 Cosy pyjama shirt

Een echt gezellig warmhoudertje, zo’n vrolijke kerstshirt. Ideaal voor een gezellige zondag op de zetel, toch? Koop ze hier voor € 15,00.

11 Het Slimste Quizboek Ter Wereld

Echte quizfans in je familie- of vriendenkring? Dan is dit boek volgens ons een niet te missen cadeautopper! Koop het hier voor € 12,95.

12 Grote opbergtas

Een praktisch cadeau, dat kan zeker. Deze mooie opbergtas is niet alleen handig, maar ook speels kleurrijk. Bestel ze hier voor € 7,50.

13 Handige kookhulpjes

Voor de familieleden en vrienden die gek zijn op koken, zijn deze keukenhulpjes onmisbaar. Bestel ze hier voor € 12,50.

14 Design fruitschaal

Als het wat specialer mag zijn, dan zul je zeker scoren met deze fruitschaal. Een mooi, wit design zorgt ervoor dat deze topper zeker een plaatsje in ieders interieur verdient. Koop de schaal hier voor € 14,95.

15 Kruidentuiltje

Nog eentje voor de keukenliefhebbers. Hoe vaak moet je wel niet op zoek naar de kruiden die je toevoegde aan een soep of saus? Met dit makkelijke tuiltje vis je de kruiden er zo uit! Bestel het hier voor € 12,95.

 

15 cadeautjes onder 15 euro

 

 Kom volop in kerststemming

  • De eindejaarsperiode is in zicht! Jouw feestvoorbereidingen verlopen eens zo vlot met ons klaar-voor-kerst-plan.
  • Op zoek naar de leukste cadeautjes? Laat je, vanuit je luie zetel, inspireren door Libelle’s kerstshop! Makkelijk en snel!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)