De kerststalletjes van Libelle-lezeressen

De kerststalletjes van Libelle-lezeressen

We vroegen op Facebook of jullie tijdens de kerstperiode nog een kerststalletje zetten. Uit de reacties konden we opmaken dat het kerststalletje nog steeds een mooie, levendige traditie is. Enkele Libelle-lezeressen bezorgden ons zelfs foto’s van hun exemplaar. Kijk maar even mee!

 

Christine AernoudtsZeker en vast..zonder kerststal geen kerstboom!

Ginette Laforce: “Zeker, en samen met de beeldjes is dit stalletje al 50 jaar oud. Kindje Jezus ligt er nog niet in, dat is wachten tot Kerstmis.”

Inge De Landtsheer: “Mijn man maakte voorbije woensdag samen met ons zoontje van 4 een kerststal. Mathis is er zo fier op, hij doet de lichtjes (batterijen) sindsdien bij thuiskomst van school direct aan.”

Maria Versonnen-Hoeykens: “Ik vind dat nog belangrijk. Naast het feesten mag er ook een beetje aandacht zijn voor christelijke spiritualiteit, zonder daarbij te overdrijven.”

Brenda Strauven: “Omdat de originele met stenen beeldjes gemold zijn door onze poezen…een onbreekbare futuristische versie gemaakt.”

 

Sarah Neirynck :”Mijn Dick Bruna stalletje ♡”

Nele Bauwens: “Ja, eentje waar de dochter ook mee kan spelen! :-)”

 

Isabelle Beyns: “Ja hoor, mijn is ondertussen al bijna vintage (24 jaar oud). Gekocht in Strasbourg met santons figuurtjes en ik ben er enorm aan gehecht.”

Lieve Pauwels: “De multiculturele kerststal!”

©Heidi Haeyaert

 Kom volop in kerststemming

  • De eindejaarsperiode is in zicht! Jouw feestvoorbereidingen verlopen eens zo vlot met ons klaar-voor-kerst-plan.
  • Op zoek naar de leukste cadeautjes? Laat je, vanuit je luie zetel, inspireren door Libelle’s kerstshop! Makkelijk en snel!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)