Dit wil redactrice Rani graag onder de kerstboom

Dit wil redactrice Rani graag onder de kerstboom
Happy young woman holding christmas present box in front of face; Shutterstock ID 150421193; Title: Libelle: Dit wil redactrice Rani graag onder de kerstboom


Redactrice Rani is een ware kerstgek. En niet zozeer voor de cadeautjes. Non-stop kerstliedjes afspelen, mijmeren bij het lichtspektakel in huis en in de zetel ploffen met een goede kerstklassieker op de buis. Ze is er dol op. Maar het pakjesmoment is uiteraard ook een hoogtepunt. Wat vind je van Rani’s selectie?

De ultieme cadeautjestip van Rani: Je scoort met alles wat kleur, warmte en een hoge aaibaarheidsfactor heeft.

1Met de ‘R’ van romantiek (en Rani)

Toegegeven, ik ben een hopeloze romanticus die bij elke melige kusscène een kussen tegen het lijf perst. Romantische films prijken dan ook bovenaan mijn kerstlijstje. En eentje die dit jaar zeker niet mag ontbreken is “Me before you“, een drama/romantische film van Thea Sharrock. (€ 17,99 – bekijk het hier)

2Kerstcomfort

Kleurrijk, zacht en heerlijk warm: deze pyjamabroek met vrolijke kerstprint heeft het al-le-maal. Cliché of niet, mij plezier je zeker en vast met een schattige pyjama zoals deze. (€ 20 – bekijk het hier)

3Bublé zet de toon

Op 7 november besloot ik voor het eerst een kerstliedje op te zetten. Veel te vroeg uiteraard, maar sindsdien draai ik de kerstliedjes grijs op mijn laptop. Deze cd van Michael Bublé is bijvoorbeeld ideaal voor een gezellige kerstavond thuis. Want wat een prachtige jazzstem heeft die man toch! En hij mag er trouwens ook best wezen. (€ 19,99 – bekijk het hier)

4Een dekentje (of twee)

Met een zacht, kleurrijk dekentje sla je de plank zeker niet mis. Want wat is er za-li-ger dan op een koude zondagnamiddag heerlijk niksen met een dekentje om je heen? (€ 4,95 – download hier jouw kortingsbon)

5Sfeerlichtjes


Oh, wat ben ik dol op sfeervol kaarslicht. Deze theelichtzakjes met bloemenprint houden de koude buiten en de gezelligheid binnen. (€ 15,95 – bekijk het hier)

Op zoek naar meer cadeautjes?

Klik op onderstaande afbeelding en snuister rustig door onze kerstshop.

button-1

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)