Culitrend: olé pistolet!

Door De Redactie

In onze zoektocht naar écht goede producten met een vleugje nostalgie, lijkt brood het in 2014 te gaan winnen.

Bij de betere bakker en in zichzelf respecterende restaurants krijg je kwaliteitsbrood – heel vaak zuurdesem, dikwijls ook in huis gebakken – geserveerd, en de oer-Belgische pistolet beleeft een revival dankzij het pas geopende Pistolet Original in Brussel: hier bestel je zeven dagen op zeven een krokante pistolet met gehakt en pickles of eentje met met plattekaas en radijzen. Meer van bij ons kan bijna niet.

Wil je zelf eens brood bakken? Met deze tips lukt het zeker.

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."