Bak (én versier) de mooiste cupcakes met onze Cupcake Bakdoos!

Bak (én versier) de mooiste cupcakes met onze Cupcake Bakdoos!

Geluk zit in de kleine dingen, zoveel is zeker! In zoiets kleins als een bakblik, bijvoorbeeld. Want die mooie, kleurrijke cupcakes die je bij de bakker koopt, tover je nú met onze speciale Cupcake Bakdoos uit je eigen oven!

Zalig zoet

Het geheim van zo’n prachtige cupcake? Dat zijn ongetwijfeld de toppings, die ‘kers op de cupcake’. Want de basis maken van een cupcake is poepsimpel, maar het is de topping die er echte kunstwerkjes van maakt.

En met onze Cupcake Bakdoos slaag je er thuis ook in om wondermooie cupcakes te maken.

Cupcake Bakdoos: wat zit erin?

Wel, in onze Bakdoos vind je álle ingrediënten die je nodig hebt om zelf de lekkerste cupcakes uit je oven te toveren, zoals:

  • Dr. Oetker CupCakes Natuur 250gr
  • Dr. Oetker Topping Vanille 140gr
  • Dr. Oetker Rolfondant Wit 150gr
  • Dr. Oetker kleurstoffen in gel 4x 10gr
  • Dr. Oetker schrijfstiten (wit, rood, groen, geel)
  • Dr. Oetker disco decoratie 65gr

Leuk extraatje

Je krijgt er bovendien nog vier mooie Libelle-kaarten bij, zodat je iemand kunt verrassen met een cupcake én een hartverwarmend berichtje.

Bak én versier met korting

Bestel jouw cupcake-bakdoos nu voor slechts 12,95 euro in plaats van 20,80 euro!

Bestel het hier!

 

Op = op

Wacht niet te lang om jouw bakdoos in huis te halen. Deze actie loopt van 4 november tot en met 15 december 2020, zolang de voorraad strekt!

 

Kun je wel wat versier-inspiratie gebruiken? Libelle-stylist en creatieveling Harald ging aan de slag met onze speciale Cupcake Bakdoos en schudde de mooiste cupcakes uit zijn koksmouw!  Het resultaat kun je volgende week bewonderen in je Libelle! 

Nog meer heerlijke zoetigheden?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)