Marsepein: zo maak je het makkelijkste sinterklaassnoepje!

De Sint heeft dan wel een 'extravagante' kledingstijl en gouden staf, hij...

Restjes eiwit: 7 originele ideeën om van te genieten

Je kent het wel: je hebt taart gebakken, maar daarvoor had...

Eidooier over? Dit kun je ermee doen

Had je voor je biscuit meer eiwitten nodig dan dooiers? Of...

Geef ons maar een Croque Origineel: 10 tips

Eenvoudig en altijd lekker: een croque monsieur. Met deze 10 tips...

Lasagne: met deze recepten en tips mislukt het nooit!

Een oerdegelijke, traditionele lasagne gaat er altijd in. Heerlijk dampend met...

Granaatappel ontpitten: met dit trucje wordt het kinderspel!

Een granaatappel ontpitten, daar gaat vaak heel wat geklungel aan vooraf....

Herfstig lekker: zelfgemaakte walnotenboter

In deze tijd van het jaar vind je overal walnoten. En...

De echte reden waarom sinaasappels altijd in een rood netje zitten

Mmm, er gaat niets boven een versgeperste sinaasappel als kickstart van...

Uitproberen: geroosterde pompoenpitten

Hé stop, wat doe jij daar met die pompoenpitten richting vuilnisbak?...

Doen: een dessert maken met pompoen!

De herfst is hét seizoen bij uitstek om gezellig in de...

Chocoladecake met rode wijn

Het is oktober, en dus ook wijnmaand. Er gaat niets boven...

Mmmm! Fastfood op Sandra Bekkari’s wijze

Te weinig tijd om lekker en gezond te koken? In haar...

Tijd voor tajine: 12x heerlijke recepten

Herfst, dat is heerlijk genieten van knusse gerechten die op een...

‘Bake Off Vlaanderen’: zo bak je zelf de allermooiste cupcakes

Heb je ook naar de halve finale van 'Bake Off' gekeken?...

Zelf tijmsiroop maken: helend lekker!

Tijm is een sterk aromatisch kruid geschikt voor een smaakvolle, fijne...

10x gehaktbrood om van te smullen

Nog geen inspiratie om vanavond iets op tafel te toveren? Met...

Kruiden drogen: zo pak je het aan!

Verse kruiden kun je ook drogen, da's dubbel genieten! Veel werk...