Absolute kindertopper: blijven slapen op de boerderij

Absolute kindertopper: blijven slapen op de boerderij

Hoe dolgelukkig zijn je kids als je hen vertelt dat jullie een dagje naar de boerderij gaan? Beeld je eens in dat ze daar ook nog eens mogen blijven slapen. Een kinderdroom die werkelijkheid wordt, want het kan in de Ardennen!

De boerderij van Rochefort ligt tussen Luxemburg en onze Belgische Ardennen, in Nassogne. De ideale plek om te relaxen! In de bosrijke omgeving vind je prachtige wandelroutes en kun je mountainbiken of paardrijden doorheen het landschap. De boerderij zelf is al generaties lang in dezelfde familie en wordt dan ook onderhouden met veel liefde.

Superleuke activiteiten

Op het terrein kun je de koeien en schapen onbeperkt aaien. Je mag ze zelfs mee verzorgen. Verder zijn er ook heel wat houten spellen waar je kids zich mee kunnen vermaken en een speeltuin. En wat gaat er nu boven ravotten in het veld? In het winkeltje kun je heel lekkere verse producten kopen om bv. een pizza te maken in de steenoven die op het terrein staat. Of vers vlees voor een lekkere barbecue, want de boerderij heeft ook een slagerij waar ze lekkere Ardeense achterham en worst bereiden. Dat wordt smullen!

Op avontuur in de buurt

In de buurt van de boerderij zijn er ook ontelbare wandel- en mountainbikeroutes. In de buurt kun je zelfs vissen. Op 10 minuutjes afstand is er nog meer waterpret. In Han-sur-Lesse kun je een kajaktocht maken dwars door de natuur en je vaart langs prachtige middeleeuwse kastelen. Een leuke en verfrissende zomeractiviteit. Vergeet zeker ook niet om naar het dierenpark bij de Grotten van Han te gaan voor nóg meer dierenplezier.

Zie jij zo’n overnachting op de boerderij wel zitten? Meer info en prijzen vind je hier.

Beeld: Shutterstock

Lees ook

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)