Beleef een beestige dag in Forestia dierenpark (nú met 50% korting)

Beleef een beestige dag in Forestia dierenpark (nú met 50% korting)

In het weekend of tijdens de (zomer)vakantie: een dagje naar een dierenpark, da’s fijn voor het hele gezin! En nog beter: we geven jou – zomaar – 50% korting op je toegangsticket(s) in het Forestia dierenpark!

Ben jij ervan overtuigd dat de grootste dierenvrienden bij jou in de woonkamer rond dwarrelen? Of kennen je kinderen exotische dieren beter dan die in eigen tuin, vijver of weide? Lees dan vooral verder, want wij hebben voor jou én je kleine zoöfielen iets in petto!

Beestige avonturen midden in het bos

Wat het Forestia dierenpark zo bijzonder maakt? Je ontdekt er allerlei grote roofdieren die uit onze streken zijn verdwenen, maar ook die nog steeds in onze bossen wonen. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons en 300 andere dieren staan jou op te wachten.

Het dierenpark is gelegen in de Ardennen (Theux), en is zowel voor jong – en iets minder jong – een ware belevenis! Laat je kind(eren) zelf een beetje het beest uithangen in de speeltuin met glijbanen en schommels, en mits een supplement kun je ook naar het Avonturenpark én op de klimmuur.

Kortom, alles is voorzien om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Naar de beren mét korting

Wat dit alles nog leuker maakt? Profiteer nu van een fikse korting, en betaal slechts 8,25 euro in plaats van 16,50 euro voor je toegangsticket(s)*. Het toegangsticket is ook geldig voor kinderen en jongeren.

*Ticket(s) is/zijn niet geldig op zondag en wettelijke feestdagen.

Bestel je tickets hier!

DEZE ACTIE IS GELDIG TOT EN MET 30 SEPTEMBER 2019.

Voor meer informatie en voorwaarden ga naar de website van Shedeals.

Ook leuk voor de (zomer)vakantie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)