Geniet van 50% korting op je duotickets voor het Zandsculpturenfestival ‘Sand City Dreams’!

Geniet van 50% korting op je duotickets voor het Zandsculpturenfestival 'Sand City Dreams'!
Sand carver Susanne Paucker from Germany works on a sculpture during the Sand Sculpture Festival "Disney Sand Magic" in Ostend, Belgium June 22, 2017. REUTERS/Yves Herman

Gemaakt uit water en zand, en nu te bewonderen op het strand: ook dit jaar drukt het Zandsculpturenfestival zijn stempel op het strand van Oostende! Het thema dit jaar? Sand City Dreams. Bewonder de imposante sculpturen nu aan de helft van de prijs!

‘Plezand’ voor iedereen

Elk jaar creëren een 40-tal artiesten van over de hele wereld de mooiste zandsculpturen op onze Vlaamse stranden. Dit jaar gebruikten ze élke zandkorrel om ‘De Stad van je Dromen‘ na te bootsen.

Met zand en water boetseerden ze grootse kunstwerken op het Groot Strand van Oostende. Het resultaat: een imposante beeldengalerij van ruim 10 000 m²! Rep je naar de kust, en ontdek de 150 reusachtige sculpturen, die soms tot 12 meter hoog zijn. Wauw!

Eén ticket kopen, één gratis!

Wil jij hier ab-sol-uut bij zijn?

Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling vol emoties en avontuur, en kuier door ‘De Stad van je Dromen’ op het Groot Strand van Oostende. Nog tot en met zondag 8 september 2019, elke dag doorlopend van 10u tot 19u!

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)