Welkom bij Libelle club

Haal méér uit je abonnement met Libelle club!

Spectaculaire tijdelijke acties, voordelig uit eten, korting in winkels, tegen een verminderde prijs naar pret- en vakantieparken, en een VIP-behandeling op Libelle-evenementen… Al deze voordelen zijn exclusief voor alle trouwe Libelle-abonnees!

Met de vakantie in het verschiet, kun je dankzij Libelle club de leukste dagjes uit en de tofste gezinsvakanties met korting reserveren.

Zo’n relaxed dagje maak je vervolgens af met een etentje in een van de speciaal geselecteerde Libelle club-restaurants. Of kook gewoon lekker thuis. Libelle club maakte voor jou een selectie van verschillende kookwinkels waar je met jouw Libelle club-lidkaart extra voordelig terecht kunt. Zelfs tijd voor jezelf maken, wordt makkelijk. De fijnste beauty- en wellnessproducten, de mooiste tuin- en interieurzaken, de leukste kledingwinkels…

Je vindt het allemaal in Libelle club. Met de kwaliteit, gezelligheid en originaliteit die je van Libelle gewend bent.

Vorig artikel
Veelgestelde vragen over Libelle club
Volgend artikel
GIKS Mode

Dicht-bij-huis-safari in het Monde Sauvage safaripark

Nog geen plannen voor deze zomer? Shedeals selecteerde enkele super leuke, creatieve, sportieve en informatieve uitstapjes speciaal voor jou en je familie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een safari zonder ver te reizen? In safaripark Monde Sauvage kan je naar hartenlust kijken naar de olifanten, giraffen, zebra’s, … Jij bent er toch klaar voor?

gratis