7 beautytips voor vrouwen met dunne lippen

7 beautytips voor vrouwen met dunne lippen

Je bent mooi zoals je bent, maar dat wil niet zeggen dat we af en toe niet mogen wegdromen bij mooie, volle lippen à la Angelina Jolie. Gelukkig zijn er deze 7 tips die je dunne lippen een pak voller doen lijken.

1. Scrub

Een zachte lip scrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de bloedsomloop in je lippen wordt gestimuleerd. Het resultaat: superzachte lippen die er duidelijk voller uitzien!

Afbeeldingsresultaat voor bubblegum lipscrub

Lush lip scrub (€ 8,95 – bekijk het hier)

2. Lipliner

Omlijn je lippen met een potlood en ga lichtjes buiten de rand, zodat je ze ietsje groter lijken. Kleur ze volledig in met het potlood, zodat je lippenstift een goede basis heeft om zich aan te hechten.

NYX lippotlood in de kleur ‘Rose’ (€ 3,70 – bekijk ‘m hier)

3. Nude lippenstift

Hoewel knallende lippen mooi kunnen zijn, ben je beter af met een nude lippenstift om dunne lippen van een kleurtje te voorzien. Felle kleuren trekken de aandacht meteen naar je lippen en doet ze dunner lijken, terwijl een huidkleurige tint ze net beter doet uitkomen.

NYX lippenstift in de kleur ‘Euro Trash’ (€ – bekijk ‘m hier)

4. Glanseffect

Met een beetje glans in het midden van je lippen creëer je een 3D-effect waarmee je ze instant voller doet lijken. Voeg een beetje lipgloss, -olie of vaseline toe met een borsteltje of met je vinger en vervaag naar de buitenkant toe.

Afbeeldingsresultaat voor DARPHIN LIPOLIE

Darphin lipolie (€ 20,50 – bekijk ‘m hier)

5. Cupidoboogje

Voorzie ook je cupidoboogje – het hartvormig boogje aan je bovenlip – van wat glans. Tokkel er een klein beetje gloss over of voeg wat highlighter toe. Door het boogje te benadrukken, creëer je instant vollere lippen.

Rimmel highlightingpotlood (€ 6,49 – bekijk ‘m hier)

6. UV-bescherming

Wist je dat de huid van je lippen extra gevoelig is? Dat maakt ze erg onderhevig aan veroudering, waardoor je ze best altijd goed beschermt met een laagje lippenbalsem met zonnebeschermingsfactor. Hoe ‘jonger’ je lippen blijven, hoe minder snel ze verdunnen.

Labello lippenbalsem (€ 3,99 – bekijk ‘m hier)

7. Oogmake-up

Eenvoudig, maar effectief: leid de aandacht van je lippen af en focus op je ogen. Een goede mascara en een beetje oogschaduw doen wonderen om ze te doen spreken. Hou je lippen eenvoudig met wat glans of een nude kleurtje – de tips hierboven maken je wegwijs!

Afbeeldingsresultaat voor EXTREME LASH MULTIPLYING VOLUME MASCARA

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara (€ 31,90 – bekijk ‘m hier)

Bron: Purewow – Beeld: iStock

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)