België versus Nederland: wie kiest de meest sexy lingerie?

lingerie

Onlangs deed lingeriewinkel Hunkemöller onderzoek naar de verschillen tussen Belgische en Nederlandse vrouwen op lingerievlak. Wie kiest de meest sexy lingerie?

De gemiddelde Belgische vrouw heeft een B of C-cup, waar de Nederlandse al snel een D-cup heeft. De Nederlanders dragen ook veel meer strings dan Belgische vrouwen.

Kleur en kant

Tegen alle verwachtingen in blijken Belgische vrouwen vaker voor een sexy setje te kiezen dan Nederlandse vrouwen. Zij houden liever van een basic bh, mét wat push-up. Belgen kiezen ook vaker voor kleur. Rood is daarin de favoriet.

Ook benadrukt de Belgische vrouw liever haar natuurlijke rondingen, terwijl de Nederlandse vrouw een voorgevormde bh verkiest.

Lees ook:

Vorig artikel
Proficiat! Udo en zijn Leen stappen binnenkort in het huwelijksbootje
Volgend artikel
Gezellig kamperen met het gezin: zo doet Jeroen Meus het

Reis naar de toekomst tijdens expo ‘Ik zal 20 jaar oud zijn in 2030’

Vanaf 23 september kan je via de interactieve expo, ‘Ik zal 20 jaar oud zijn in 2030’, een reis naar de toekomst maken. De expo die doorgaat in het station van Luik Guillemins beschrijft onder andere hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien. Prikkelt dit je interesse al? Koop dan dankzij Shedeals je tickets aan 50% korting.

€7.00 €14.00