Dit is de wenkbrauwtrend voor 2017

Dit is de wenkbrauwtrend voor 2017

Goed nieuws voor je ochtendritueel, of toch de tijd die je eraan spendeert. Want in 2017 maakt de strak afgelijnde Instagram brow plaats voor een meer natuurlijke variant. Hoera, zeggen wij!

Instagram brow?

Als er iets is dat beauty-land doorheen de jaren domineerde, dan zijn het wel wenkbrauwen. En de trends veranderen razendsnel. Van compleet geëpileerde wenkbrauwen die nagetekend werden met een potloodlijntje tot borstelige exemplaren en gebleekte varianten. In 2016 gingen we dan weer massaal voor de zogenaamde Instagram brows. Een techniek waarbij de wenkbrauwen letterlijk in de verf werden gezet, met een lichtere aanzet en een donker uiteinde.

Foto: © paintmebeautiful93/Instagram

Trend voor 2017: puur natuur

Volgens Mario Dedivanovic, visagist van onder meer Kim Kardashian, heeft de perfect gestileerde en strenge wenkbrauw in 2017 zijn beste tijd echter gehad. Je wenkbrauwen mogen nog steeds de show stelen, maar op een meer natuurlijke manier. Dus geen harde lijnen of donkere kleuren meer. Anno 2017 gaan we voor puur natuur. Lekker makkelijk dus, en je bespaart jezelf heel wat tijd voor de spiegel of een rondje schoonheidsinstituut.

Je hebt bovendien niet meer nodig dan:

  • een wenkbrauwborsteltje
  • een beetje poeder of een wenkbrauwpotlood in de kleur van je wenkbrauwen
  • een beetje transparante wenkbrauwgel om je wenkbrauwen in vorm te houden

Opgelet: overtollige haartjes epileren blijft natuurlijk wel een must.

Deze celebrities houden, net als wij, van de natuurlijke look:

Jessica Biel

Cameron Diaz

Kate Hudson

Meer interessante artikels lees je hier:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)