Japanse olie voor zalig zacht haar

Door De Redactie
Krijg je bij de kapper steevast te horen dat je haar uitgedroogd is? Dankzij de Essence Absoule van Shu Uemura zal je deze opmerking nooit meer horen, want het haarelixir zal je haar weer stralend, levendig en soepel maken!

Geisha’s

Japanse geisha’s behandelen hun mooie haren al eeuwen met lekker ruikende camelia-olie. Die maakt het haar levendig en soepel en zorgt voor een schitterende glans. Vandaag brengt Shu Uemera deze speciale camelia-olie opnieuw uit voor iedereen met uitgedroogd haar.

Essence Absolue is gemaakt van een kostbaar extract dat je haren meteen verzorgt. De bron van deze heerlijke en weldadige olie is de Camelia Japonica, een honderdjarige boom die ook tijdens strenge winters blijft bloeien.

Voor jou getest

De olie is intens voedend, gaat het kroezelen van haar tegen, ontwart perfect, maakt je haren zalig zacht, laat het stralen en maakt het minder stug.
Je hebt slechts 1 pompje uit de fles nodig per wasbeurt. Wrijf de olie in op je natte haar (vooral de lengtes en de puntjes) en laat het even intrekken voor je je haren met shampoo wast. Je kan de olie ook aanbrengen op droog haar en het er in laten tot de volgende wasbeurt. Je haren gaan zalig ruiken, worden heel erg zacht en zijn zo ontwart.

Prijs: € 49 voor een flesje van 150 ml.

Partner Content