Libelle test uit: Anti-Pigment hyperpigmentatie-producten van Eucerin

Libelle test uit: Anti-Pigment hyperpigmentatie-producten van Eucerin

Ook last van donkere vlekjes op je huid? De Anti-Pigment hyperpigmentatie-producten van Eucerin zouden dé oplossing kunnen bieden. Redactrice Inge testte ze uit!

Wat is hyperpigmentatie?

Melanine, verantwoordelijk voor de pigmentatie, geeft je huid haar natuurlijke kleur. Wordt er te veel melanine geproduceerd, dan spreken we over hyperpigmentatie.

Maar liefst 1 op 3 vrouwen heeft er last van: bruine vlekken leiden tot een minder egale teint. De zon, hormonale invloeden en ouderdom kunnen hyperpigmentatie veroorzaken. Het is een ongevaarlijke aandoening, maar veel vrouwen vinden het niet flatterend en krijgen er zelfs minder zelfvertrouwen door. Meer over hyperpigmentatie vind je in dit artikel!

De producten

Na 10 jaar onderzoek ontwikkelde Eucerin een krachtig ingrediënt dat in staat is om de productie van melanine te beperken, zodat de pigmentatie van de huid haar evenwicht terugvindt. De vlekken worden kleiner, minder intens, ze verschijnen minder snel opnieuw en de teint wordt egaler.

Het nieuwe gamma van Eucerin bestaat uit:

  • Anti-Pigment Serum Duo – € 36,90
  • Anti-Pigment Dagcrème SPF 30 – € 30,30
  • Anti-Pigment Spot Corrector – € 19,40
  • Anti-Pigment Nachtcrème – € 30,80

Het resultaat

Redactrice Inge (41): “Ik word doorgaans een paar jonger geschat dan ik ben, dank je lieve oma voor de goede genen! Maar ‘dankzij’ diezelfde genen heb ik wel last van pigmentvlekjes. Tijdens een persoonlijke huiddiagnose kreeg ik te zien dat er de komende jaren heel wat ouderdomsvlekjes zullen bijkomen! Tijd voor actie.

De eerste resultaten zouden al na twee weken gebruik zichtbaar zijn. Dit door onder andere het ontwikkelde ingrediënt Thiamidol dat heel effectief is tegen zowel oude als nieuwe pigmentvlekken. Al verwacht ik geen spectaculaire resultaten, ik ben wel erg benieuwd. Ik heb de producten 1 maand lang elke ochtend en avond gebruikt.

Nadat ik mijn gezicht reinigde, bracht ik elke ochtend eerst het serum duo aan en vervolgens de Eucerin Anti-Pigment dagcrème SPF 30. De dagcrème smeert gemakkelijk uit, maar laat wel een licht glanzend laagje achter op mijn huid. Met de spot corrector stip ik met hulp van de handige applicator bestaande pigmentvlekken aan. Nu kan ik verder met mijn make-uproutine.

‘s Avonds breng ik na het reinigen van mijn huid, de nachtcrème aan. Het is een wat rijkere crème dan de dagcrème.

Zoals ik al verwachtte zijn de pigmentvlekken niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Toch zie je een duidelijk verschil. Zelfs mijn schoonheidsspecialiste merkte tijdens mijn laatste bezoekje op dat mijn huid er veel gezonder uitziet.  De pigmentvlekken zijn minder intens van kleur en daardoor minder opvallend. Mijn huid ziet er ook gladder uit en heeft een meer natuurlijke glow.

Prima product?

De voordelen:

  • De producten trekken erg snel in
  • Ze zijn heel lichtjes geparfumeerd
  • Betaalbaar

De nadelen:

Voor blijvende resultaten moet je de behandeling gedurende het hele jaar doorzetten.

OOK GETEST DOOR LIBELLE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)