Shopping: 5x zo verdoezel je jouw buikje

Shopping: 5x zo verdoezel je jouw buikje

Ben je die overgebleven winterkilootjes nog niet volledig kwijt? En zag je jouw buikje liever wat strakker? Geen haan die erom kraait, want dat buikje valt helemaal niet op! Met onze stylingtips weliswaar. 

Buikje, welk buikje?

1 Hoog, hoger, hoogst

Een rok, broek of short met een hoge taille verdoezelt je iets mindere strakke buik, geeft meer draagcomfort en meer stevigheid! En hoe hoger je taille, hoe korter je bovenlichaam wordt en hoe langer je benen dus lijken. Win-win, dus.

2 Wikkel je in een wikkeljurk

Veelzijdig, supervrouwelijk en elke vrouw kan ‘m aan! De wikkeljurk is veruit een van de meest vrouwelijke jurken en ook het meest figuurvriendelijk. Hij zet je taille éxtra in de verf, en neemt zo de aandacht weg van je buik.

3 Verleg de focus

Van op het strand tot in het restaurant: een opvallende, zomerse print doet het voor elke gelegenheid goed! En ook voor je buikje doet ‘ie wonderen. Je verlegt als het ware de focus op de print, en niet op je buik. Het is wel aan te raden om kleine prints te dragen, zoals polkadots, verticale fijne strepen en fijne bloemetjes. Ook plooitjes en drapages doen wonderen voor je lichaam!

4 Taille in de verf met een blazer

Een mooie, getailleerde blazer legt de nadruk op je taille, maar niet op je buikje. De blazer valt tot ongeveer het midden van je buik, waardoor je buik in tweeën wordt ‘gesplitst’. Hierdoor valt je buikje minder op.

5 Aandacht voor asymmetrie

Asymmetrische jurkjes, tops of rokjes zien er niet alleen speels uit, ze verdoezelen ook je buikje. De volledige aandacht gaat naar het kledingstuk zelf, waardoor je probleemzone minder opvalt.

 

SAMEN SLANK: WE GAAN ERVOOR!

Doe jij al mee aan de Samen Slank-challenge? Meer bewegen, gezonder eten of in het algemeen fitter worden: samen worden we de beste versie van onszelf! Twee keer per week ontvang je de Samen Slank-nieuwsbrief en bovendien kun je voor nòg meer motivatie terecht in de Goed in je vel met Libelle-groep. Klik snel hier voor meer informatie over de challenge en schrijf je in!

Beeld: Shutterstock

Ook lief voor je lijf:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)